Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam mam pytanie gdy jadę powyżej 50 km/h kierownica mi wibruje :/ Auta nie znosi , ostatnio tylko prostowano mi felge stalową znaczy jej rant co może byc nie tak? :/
Opublikowano

Po porostowaniu wyważyłeś? Bo pewnie gdzieś przywaliłeś.

Możesz też mieć śnieg/ lód i inny syf z drogi i mógł się przykleić do felgi czy kołpaka jak masz stalucha

Opublikowano
A ja mialem w E46 tez wibracje w kierownicy. dojechalem na stacje diagnostyczna i okazalo sie przed wiazdem na kanał ze... hamilec sie zapiekl tarł tarł i sie powichrowała tarcza.
Opublikowano
A ja mialem w E46 tez wibracje w kierownicy. dojechalem na stacje diagnostyczna i okazalo sie przed wiazdem na kanał ze... hamilec sie zapiekl tarł tarł i sie powichrowała tarcza.

Przepraszam za bład (hamulec)

Opublikowano

U mnie też wibrowalo przy jeździe od 50kmh w górę. Okazało się że miałem trochę śniegu i lodu na feldze... Raptem wielkości 2 pudełek zapałek

Wysłane z mojego GT-N7105 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
Witam mam pytanie gdy jadę powyżej 50 km/h kierownica mi wibruje :/ Auta nie znosi , ostatnio tylko prostowano mi felge stalową znaczy jej rant co może byc nie tak? :/

Kiedy pojawiły się te objawy? Zmieniałeś opony niedawno? Dopiero jak spadł śnieg to się pojawiły? Albo może dopiero po prostowaniu felgi? Do 50km/h masz spokój a później zaczyna się bicie? Jak samochód zachowuje się przy hamowaniu?