Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Mam problemy z moca 520 24v , wszystko już sprawdzone , żadnych błędów sprawdzane w warsztacie , czujniki ok ,kumpel ma kadeta 90 kM i ja bmw zostaje delikatnie w tyle , napewno jest coś nie tak , byłem ostatnio w drugim warsztacie ,gośc się przejechał i mówi że tak ma byc , nawet niechciał nic sprawdzac ,wiem że to ciężkie auto ,ale bez przesady ,żeby mnie kadecik wyprzedzał :!: Zamuła :? Muszę coś z tym zrobic , auto nie ma gazu :!: Może ktoś ma namiary na dobry warsztat w okolicach lublina ,Dzięki .Pzdr
Opublikowano

Ja też mam silnik dwu litrowy i nie narzekam na osiagi. Silnik ma129km i jest po kapitalnym remoncie :mrgreen: .Wcześniej miałem Golfa 2 GTI z silnikem 112konnym i moge powiedziec , że osiągi są zbliżone choć podejrzewam , że moje BMW nie dało by rady tamtemu Golfowi. Musze dodać , że ostatnio miałem przyjemność wypróbować moje autko.

Ścignąłem się z Oplem Calibrą też 2litrową ale 8V , nie miał szans, choć dzielnie się trzymała. Zajeć na chamownie.

Nie jeździj szybciej, niż lata twój anioł stróż
Opublikowano
Mam problemy z moca 520 24v , wszystko już sprawdzone , żadnych błędów sprawdzane w warsztacie , czujniki ok ,kumpel ma kadeta 90 kM i ja bmw zostaje delikatnie w tyle , napewno jest coś nie tak , byłem ostatnio w drugim warsztacie ,gośc się przejechał i mówi że tak ma byc , nawet niechciał nic sprawdzac ,wiem że to ciężkie auto ,ale bez przesady ,żeby mnie kadecik wyprzedzał :!: Zamuła :? Muszę coś z tym zrobic , auto nie ma gazu :!: Może ktoś ma namiary na dobry warsztat w okolicach lublina ,Dzięki .Pzdr

Sprawdz w "Polecanych warsztatach" moze znajdziesz cos w swoich okolicach :wink:

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Sprawdz przedewszystkim filtry, filtr powietrza moze odebrac Ci duze stado koni, tak samo paliwa. Zobacz też czy wszystkie hamulce prawidłowo odbijają.