Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
no właśnie wymienił, Bronx, tylko pytam, i chciałbym grzeczną odpowiedź, wcale nie ,jakoś liczę się z Wasza opinia, mam już Lexus is350 na oku nie bitego za 65tys zł, a Bmw chyba 335 nie znajde za taka cenę, raczej zlom, jak to piszecie, a chciałbym poważnie spróbować przygody z BMW bo coraj bardziej mi sie podoba:), czyli jak nawet zmienil na nowy to i tak [BAD], zlom, nie warto kupować/?Wiem ,ze chyba jestes dobrze w tej marce obyty, wiec Twoje zdanie moze duzo zaważyć...
Opublikowano
no właśnie wymienił, Bronx, tylko pytam, i chciałbym grzeczną odpowiedź, wcale nie ,jakoś liczę się z Wasza opinia, mam już Lexus is350 na oku nie bitego za 65tys zł, a Bmw chyba 335 nie znajde za taka cenę, raczej zlom, jak to piszecie, a chciałbym poważnie spróbować przygody z BMW bo coraj bardziej mi sie podoba:), czyli jak nawet zmienil na nowy to i tak [bAD], zlom, nie warto kupować/?Wiem ,ze chyba jestes dobrze w tej marce obyty, wiec Twoje zdanie moze duzo zaważyć...

Kolego sam decyduj czy chcesz to auto kupić czy nie, tak jak koledzy wcześniej pisali weź ze sobą dobrego fachowca, miernik i dokładnie obejrzyj to auto, bardzo dobrze gdybyś wziął również kogoś kto może podpiąć pod komputer i posprawdzać sterowniki i moduły, jeżeli auto spełni twoje oczekiwania to kupuj a czym więcej będziesz pytał tym więcej nabierzesz niepewności czy forum kupuje dla Ciebie auto "NIE" to tylko ty musisz zdecydować, przypomina mi się kiedy rok temu również pytałem czy warto, wtedy również odezwało się wiele osób nie kupuj to złom, złożone z dwóch, kradzione, lewe itp. auto też było w przystępnej cenie i kiedy zdecydowałem że je kupię, dosłownie godzinę przed kupnem zostało sprzedane :duh: :duh:

Także weź sobą fachowców i jeśli oni odradzą Ci zakup wtedy zrezygnuj i szukaj innego a co do 535d to akurat ten model sobie odpuść bo takie przeróbki na M5 jakoś do mnie nie przemawiają.

Sprzedam, uchwyt ręcznego ze skóry, tylna klapa Pre-Lci Igiełka.

Człowiek nie potrzebuje gwiazdy, błyskawicy a nawet czterech pierścieni, człowiek potrzebuje dwóch nerek.

Moja ślicznota: http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=158&t=211412 oceń:D

Opublikowano
i konkretnie napisałeś:), i tak zrobię :)tylko kurcze no kogo wziąść,ktos kto jest specem od BMW?czy zwyklego mechanika? może ktoś za opłatą chętny z forum?
Opublikowano

Tak jak pisze kolega wyżej, auto trzeba oglądnąć z fachowcem - są zdjecia uszkodzeń więc sprawa ułatwiona (wiadomo gdzie szukać)

My możemy tu tylko gdybać.

Nie wierz sprzedającemu w nowe części i rachunki z ASO - auta powypadkowe na handel (a takim bezwątpienia jest to e92) są naprawiane oby jak najtaniej.

Wg mnie uszkodzenie nie jest jakoś mega duże, każdy kumaty blacharz z odpowiednim sprzętem go ogarnie.

Ale niedociągnięcia lakiernicze i blacharskie mogą pojawiać się z czasem użytkowania.

Weź pod uwagę jeszcze jedno - jak będziesz chciał sprzedać to każdy kto wpisze VIN w google zobaczy te zdjecia i dotrze do tego tematu

Po krótce - kupiłbym (oczywiście w odpowiedniej cenie) takie auto dla siebie ale prosto z USA i naprawiał go sam. A czy kupiłbym to - pewnie nie, bo wolałbym dołożyć troche kasy i kupic europejczyka z M pakietem

Opublikowano
Jasne, i tak zrobię a nie macie tu jakiegoś fachowca na forum ,który odpłatnie chciałby się przejechać ze mną i sprawdzić ten egzemplarz? w ten weekend?
Opublikowano
żadnego mechanika, czy fachury z wichury. Trzeba się znać na naprawach i patrzeć na szczegóły jak jest naprawiony.. to widać gołym okiem, nie trzeba tu mierników. Ogólnie ciężki temat i szansa małą, że zostało to zrobione z należytą precyzją.To naprawdę wymaga wiedzy i poświecenia, żeby przywrócić to do oryginału, a w ASO nie wierz bo tak jak Ci pisali wyżej ceny części by powaliły i konia :mrgreen:
Opublikowano
Jasne, i tak zrobię a nie macie tu jakiegoś fachowca na forum ,który odpłatnie chciałby się przejechać ze mną i sprawdzić ten egzemplarz? w ten weekend?

Ja ci kolego proponuję poszukać w internecie w pobliżu miejsca zakupu najbliższa firmę DEKRA która zajmuje sie diagnostyką i wydawaniem i wiarygodnych opinii odnośnie przebadanych aut. Ja tak zrobiłem kupując swoje auto .Dostałem pisemną pełną opinię o stanie technicznym auta i wiedziałem co kupuję .Zapłacisz parę zł ale będziesz spał spokojniej.To co bedziesz musiał zapłacic jakiemuś koledze z forum dasz fachowcom na miejscu. I tak jak ci ktoś tu napisał poprzednio to są Twoje pieniądze i forum za ciebie tego nie kupi.Tak że szukaj Dekry umów się z fachowcamii dokonaj właściwego wyboru. :cool2: tu masz jakis punkt zaczepienia http://translate.googleusercontent.com/translate_c?depth=1&hl=pl&prev=/search%3Fq%3Ddekra%2Blithuania%26biw%3D1366%26bih%3D575&rurl=translate.google.pl&sl=en&u=http://www.dekra-claims-services.com/lithuania&usg=ALkJrhi8-X-dzacECT74BBKLVCv6Hg75qAa

Człowiek uczy się przez całe życie i głupi umiera