Skocz do zawartości

stłuczka bmw e46

radek1832

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 91
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Słuszna uwaga z tymi naklejkami :cool2: Weź zrzuć ten zderzak i prawy błotnik i zobaczymy co tam jeszcze. Ale żle nie jest. W końcu zderzak od tego jest żeby brał na siebie jak najwięcej. Szkoda lamp bo to droga sprawa. Jak na moje oko (znawcą nie jestem, ale mam na koncie już rozbity i naprawiony samochód) to warto naprawiać i koszta takie straszne nie będą.

KOlego nie chcę straszyć, ale wg mnie to auto jest przedliftem. Silnik to M47 136konny oraz zbiornik na płyn do spryskiwaczy wygląda jak ten w przedliftach. Dodatkowo jest to 2001, a w tym roku też były przedlifty.

Wiem, że slinik z 318d podobnie wyglądał w poliftach do któregoś roku, ale mówisz że to 320, więc.. VIN wszystko wyjaśni.

Sprzedam:

tylko ze ciezko taka znalezc od anglika, chociaz jest peknieta tylko glowna obudowa, jak przykladam do siebie te dwie polowki, to wszystko fajnie pasuje, jutro zrobie fotke jak to jest pekniete, moze uda mi sie to pokleic, dokola obudowy zaloze dodatkowo pasek elektryczny i sie zobaczy czy bedzie trzymac, szkoda jej bo wszystko dziala, swieci, silniczki dzialaja, samopoziom tez jest sprawny.....moze bedzie ok.

• Zasłużeni forumowicze
Mam lampy z anglika, jak jesteś zainteresowany to pisz na pw, zostały mi po wymianie kloszy :wink:

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

hejka, autko sie sklada, tylko problem ze zwrotnicami, ukrecilem w obu zwrotnicach sruby, zaczalem to wiertac, ale wiertla sie poddaja, jakies dziadostwo mam, lepiej kupic dobre wiertlo czy przyspawac cos do reszty sruby i próbować to wykrecic.

co sadzicie o tym???

dajcie jakies rady bo juz dostaje na glowe przy tym...........

• Zasłużeni forumowicze

Jak dasz radę przyspawać to próbuj ,ale pamiętaj że jak spaw poleci Ci na gwint to i tak nie wkręcisz potem śruby .

Jak coś to kup drogie wiertło (ja miałem takie złote) i rozwiercaj tylko pomału . Musisz mieć jeszcze jakiś pojemnik z wodą do schładzania wiertła bo jak je przepalisz to du.... z niego.

hejka, autko sie sklada, tylko problem ze zwrotnicami, ukrecilem w obu zwrotnicach sruby, zaczalem to wiertac, ale wiertla sie poddaja, jakies dziadostwo mam, lepiej kupic dobre wiertlo czy przyspawac cos do reszty sruby i próbować to wykrecic.

co sadzicie o tym???

dajcie jakies rady bo juz dostaje na glowe przy tym...........

Spokojnie, nie ma się czym denerwować, prawie już wyszedłeś na prostą. Jedź do pierwszej lepszej hurtowni narzędzi, kup kilka wierteł, poproś o kobaltowe, weż 4 mm, 6 mm 8 mm i końcowy wymiar jaki potrzebujesz, nie pamiętam jaki siedzi w zwrotnicy. Wierć po kolei od najmniejszego, potem dobry gwintownik 1,5 i jesteś w domu. Spawanie też może przynieść efekt, ale to trzeba umieć zrobić dobrze, no i musisz mieć się do czego spawać, a jak już zacząłeś wiercić, to nie wiem co tam jeszcze zostało. Powodzenia,

None of you seem to understand...

I'm not locked in here with you.

You're locked in here with me!

//Potrzebujesz podpiąć się pod kompa? Daj znać. Pomogę za free.