Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Szukam i szukam i nie mogę poszukać. Potrzebuje nowy lub używkę może być zamiennik emblemat obudowy silnika (diesel lift). On jest troszkę większy niż na masce i zakończony jest takimi blaszkami do wygięcia. Proszę o odp. Pozdrawiam.

• Partnerzy klubu
Opublikowano

Niestety samego emblematu (nowego) nie kupisz, ponieważ BMW sprzedaje tylko cały wlot powietrza z emblematem, tj. nr 17 stąd:

http://imagizer.imageshack.us/v2/800x600q90/855/3eut.png

Cały wlot Oryginalny BMW kosztuje u nas 205 zł.

pozdrawiam

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Niestety samego znaczka nie kupisz. Szukalem tego ze 2 lata i wkoncu udalo sie kupic polamana oslone za 20 zl ze znaczkiem w stanie dobrym, bo te 200 zl troche mnie zrazilo.
Opublikowano

Powinienem miec taki emblemat jak jeszcze jestes zainreresowany.

Wysyłane z mojego LG-P880 za pomocą Tapatalk 2

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
A może ktoś ma taką osłonę/wlot nawet bez emblematu, bo moja jest pęknięta przy mocowaniu kołka...

Były: e30: 323i '83 // e34: 520i '95, 525i '91 // e46: 320d '99 320d '02 // e39: 525tds '96, 520d '02, 528i '98, 525d '00 // e60 520 M47 + wirus, 520d N47 // e83 N47

Pozdrawiam

Krzychu.

Opublikowano

Dziś podejdę do garażu to sprawdzę.Była oryginalna i perfekcyjna ale z 5 lat gdzieś w garażu leży więc muszę sprawdzic czy jej nie zjadło.Jeżeli będzie ok to 20 zł za emblemat plus wysyłka.

Wysyłane z mojego LG-P880 za pomocą Tapatalk 2