Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Chodzi Ci o dolną ramkę przy lampach i zderzak?
  • Odpowiedzi 57
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

No...coś tam nie za równo...ale może to spowodowane poluzowaniem mocowania maski... :?:

Dlatego ciągnę temat,bo mi to autko się podoba.

Mam 140km,gdybym chciał je łyknąć to wziąłbym pod pachę lapka z INPĄ,carsoft i na ścieżkę...

Opublikowano (edytowane)
A tu Ci powiem ze nie wiem...ale chyba tak.Ale jezdzi naprawde cudo. I żeby nie było że robie reklame koledze :mrgreen: Edytowane przez CZARNY VGH
Moje bmw moje zasady...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Przydałby się nowy temat :mrgreen:

Zamek w drzwiach pasażera, podłokietnik uk, pamięć w fotelu pasażera, uchyty do składania foteli..aż się prosi o dokończenie tej roboty :roll:

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Przydałby się nowy temat :mrgreen:

Zamek w drzwiach pasażera, podłokietnik uk, pamięć w fotelu pasażera, uchyty do składania foteli..aż się prosi o dokończenie tej roboty :roll:

Brakuje podstopnicy m-pak, podejrzewam, że zderzaki dołożone. Wydaje mi się, że deska od wersji bez ksenonów.

To trocha kiszka wyszła CZARNY VGH

Opublikowano (edytowane)
Dzwoniłem do mojego znajomego na prywatny.Jednak to nie jest jego BMW.Przepraszam bardzo ale się pomyliłem.Ale gdy zauwazyłem te zegary to dało mi do myślenia że jak jechałem to on miał normalne.Zmęczenie, zrozumcie :roll: Ale mój znajomy ma taką samą.Tylko w rejestracji 74 na koncu hehei mi się powaliło Edytowane przez CZARNY VGH
Moje bmw moje zasady...
Opublikowano

ja mam takie pytanie mianowicie mialem w swojej bylej e46 takie alu dwie Mode in EU a Dwie Germany bez znaczka M tak jak w tej z Aukcji

Bo orginal to wzor 68 Mpakiet a moj byl taki sam lecz bez Znaczka M , a orginal BMW to to nie jest Chinczyk z tego co widzialem tez nie tak wiec ?

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Z kolei napisałem przed chwilą do tego typa.Mówi że jest to angol i że przekładkę sam robił

No tak,jednak w szopie:clap: :clap: :clap:

Opublikowano
Z kolei napisałem przed chwilą do tego typa.Mówi że jest to angol i że przekładkę sam robił

No tak,jednak w szopie:clap: :clap: :clap:

Dokładnie. Szkoda że ten mój znajomy swojej nie sprzedaje.Bo jego egzemplarz to naprawde cudo.Sam jak szukałem dla siebie to błagałem go żeby mi swoją sprzedał.Ale był nieugięty hehe

Moje bmw moje zasady...