Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

2 dni siedzę i czytam o INPA,DIS,........ o mam kołowrotek w głowie i tysiąc porad na forum. Wątki zakładane 4 lata temu i 100 stron .

Proszę o jakąś zwięzłą podpowiedź :

1. jaki program i do czego najlepiej

2. skąd je brać. OCZYWIŚCIE ŻEBY BYŁ NAJAKTUALNIEJSZY.

3. Tak przegladałem to wszędzie jest E60 do wyboru czyli ja do swojej E61 (kilka różnic jest między nimi ale może to dla diagnostyki nie ma znaczenia) czyli mam wybierać E61 ??

4.Czy jest jakaś instrukcja obsługi tych programów.

Ktoś powinien zrobić taki wątek i go zablokować na posty i ewentualnie edytować jak coś sie zmienia i dochodzą nowe rzeczy - pomogłoby to omnąć 100ki postów z tym samym pytaniem.

Wczoraj jako laik w temacie zainstalowałem INPE na lapku z WIN8 i poszło bez problemów cała instalacja. Interfrace win8 rozpoznał i zainstalował sterowniki bez problemu , teraz tylko do samochodui sprawdzic ale na razie -20 stopni to za zimna:)

będę wdzięczny na pomoc w wyżej zamieszczonych pytaniach

rafał

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Jestem wspulnego zdania, dla mnie do e61 LCI bo jak ostatnio czytalem ze trzeba nowa baterie programowac to mi kopara opadla :jawdrop: i musze to miec !

Tylko teraz czytalem ze to kabel to program itd. itd i juz sam nie wiem co i jak kupic :mad2:

Spot Monachium Facebuk: BMW München PL

Screenshot_20190504_162413.md.jpg

- Kto ty jesteś?

- Cyprian mały.

- Jaki znak twój?

- BMW!!!