Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zgadza sie. Przeszukałem forum i to znalazłem. Ja nie proszę o rozkodowanie nr VIN.

Pozdrawiam

Opublikowano

Probonuje państwu moje śliczne autko BMW E60 ROK PROD.

2007 PO LIFTINGU wyposażone w najlepszy silnik diesla 3.0D

zwycięzca 5x konkursu The Best Engine Of The World

Autko jeździ rewelacyjnie.

Przyspieszenie wgniata w fotel na każdym biegu,

spalając śmieszne ilości paliwa.

Długo szukałem takiego auta -

w takim stanie z silnikiem 3.0d manualną skrzynią

(przyspieszenie, reakcja na gaz i spalanie na ogromny plus dla manuala)

- polecam i gwarantuje PEŁNE ZADOWOLENIE Z ZAKUPU.

Autko oznaczone jako 525D ale pragnę zaznaczyć że po liftingu jest to ten sam silnik co w 530d M57N 2993cm3 pojemności z zmniejszoną fabrycznie mocą.

jak można w ogóle chcieć coś kupić od takiego idioty? Modelowo silnik 3.0d, ale tak naprawdę 2.5d. No [BAD], ładne jaja i śmiech na sali.

Opublikowano

Poza tym przebieg daje bardzo dużo do myślenia.

pzdr

Sprzedam Graty po Aucie :

- Wybierak ( Joystik ) Zmiany biegów zwykły do F10-tki - cena 200zł ! ( stan idealny )

- Licznik Europejski F10 ( stan BDB ) - cena 200zł

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Jest i właściciel - lubię to :mrgreen:

W ogłoszeniu jak byk 530d - a z VIN 525d, ciekawe gdzie te 235KM ??? :mrgreen:

Dla mnie to świadome wprowadzanie potencjalnego klienta w błąd.

Opublikowano (edytowane)

hej fruity fiucie, zanim nazwiesz kogos idiota, zastanow sie 2 razy o kim tak piszesz na forum lachociagu......jak sie [bAD] na 3 litrowych dieslach nie znasz i zlamasie nie umiesz opisow ogloszen pisac to na [bAD] sie trzesiesz [bAD] trolu....525 po lifcie to ten sam silnik co w 530 czyli M57N na aluminiowym bloku.......

Typowy MIRAS.

Wyposazenie oczywiście przekolorowane :

- brakuje podgrzewanej przedniej szyby

- Servotronic ?

- Hi - Fi ?

- lusterka samościemniające ? chyba tylko wewnętrzne

Pzdr

Edytowane przez kamiloo98

- Wybierak ( Joystik ) Zmiany biegów zwykły do F10-tki - cena 200zł ! ( stan idealny )

Opublikowano

witam, nie wlasciciel, ale sam sie tym samochodem interesuje, rozmawialem z wlascicielem i sprawa wyjasniona.....chial oddzielic fruitkow fiutkow od osob ktore sa w temacie, poniewaz jednostka ta sama.....a tu na forum jak zwykle sami znawcy......wystarczy wykonac telefon a nie od klamcow i idiotow wyzywac.....typowy troling

Opublikowano

witam, nie wlasciciel, ale sam sie tym samochodem interesuje, rozmawialem z wlascicielem i sprawa wyjasniona.....chial oddzielic fruitkow fiutkow od osob ktore sa w temacie, poniewaz jednostka ta sama.....a tu na forum jak zwykle sami znawcy......wystarczy wykonac telefon a nie od klamcow i idiotow wyzywac.....typowy troling

:duh:

Opublikowano
To jak nie jesteś włascicielem i reagujesz jakbyś miał stracić przytomność, to własciciel pewnie już nie żyje :D A tak na poważnie, skoro ciebie to nie dotyczy, to twoja reakcja i wyzwiska są nieadekwatne, ponieważ personalnie naubliżałeś ludziom. Nie szukaj tutaj przyjaciół , pomocy ani wsparcia.
Opublikowano
To jak nie jesteś włascicielem i reagujesz jakbyś miał stracić przytomność, to własciciel pewnie już nie żyje :D A tak na poważnie, skoro ciebie to nie dotyczy, to twoja reakcja i wyzwiska są nieadekwatne, ponieważ personalnie naubliżałeś ludziom. Nie szukaj tutaj przyjaciół , pomocy ani wsparcia.

wpisalem numer nadwozia w google i wyskakuje powyzsza konwersacja, jak tu sie nie wlaczyc do dyskusji......przeciez to absurd...(nie tylko ten temat.).......przyjaciela jednego juz mam ,wsparcia i pomocy na szczescie nie potrzebuje na chwile obecna......

Opublikowano
Przecież ta konwersacja ciebie bezpośrednio nie dotyczyła. Jak się interesowałeś tym autem, to trzeba było to robić nadal a nie czytać i w dodatku wjeżdzać z bluzgami. Chyba, że jednak jesteś włascicielem. A te inne tematy też dotyczyły twoich samochodów?
Opublikowano

dzieciak, ty masz 15 lat i chodzisz po internecie, bo Ci się nudzi czy odkryłeś po raz pierwszy co to jest internet? Znam się na pewno lepiej od Ciebie, bo rozróżniam oznaczenie 530 od 525. Co z tego, że jest ten sam silnik, to upoważnia mnie do wypisywania, że jest to 530d i wprowadzania ludzi w błąd? 525 TO 525, A 530