Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Poszukiwania trwają nadal cieżki jest okres mały wybór pojawiła sie taka oferta co sądzicie ?

Kto orientuje się w tych kolorach w bmw bo różne już widziałem zwykły czarny, szafirowy ? czarny, nie wiem czy czarna perła to jest dostępna ?

Jaki to jest kolor? jakie oznaczenie w vinie ? http://i41.tinypic.com/1678qpz.jpg

http://allegro.pl/bmw-320d-163-ps-nav-profession-bixenon-faktura-vat-i3893334424.html

Opublikowano
kupił dwie bmki u Turka w pakiecie chyba :mrgreen: a tak serio to ciekawi mnie czemu przy myciu auta cale te boczki są mokre, przez uszczelki aż tak by leciało żeby dół był mokry?
Opublikowano
No jestem własnie też ciekaw czy uszczelki puszczają czy może szorował to i woda nie zdarzyła wyschnać, orientuje się ktoś ile wizyta w ASO bmw Poznań kosztuje mniej więcej ?
Opublikowano
coś mi tu nie gra auto posiada w ogłoszeniu 199 tys ile przejechało by przez te 2-3 miesiace i komu by się opłacało tyle przekrecić sam nie wiem
Opublikowano

To jednak musi mieć przekręcony nie ma takiego wpisu w książce z 11.11.13 - 200643 km

Więc temu panu już podziekujemy ;)

Opublikowano
To jednak musi mieć przekręcony nie ma takiego wpisu w książce z 11.11.13 - 200643 km

Nie wszystkie serwisy wpisywane są w książke np. akcje serwisowe

Opublikowano

Nie wszystkie serwisy wpisywane są w książke np. akcje serwisowe

o a o tym nie wiedziałem Dzięki. W takim razie jutro wykonam telefon jaki jest aktualny stan licznika z przebiegiem.

Opublikowano
Po prostu nie wierze. Jak dzieci, z czego Wy robicie problem? Wpisał fakt głupio 199 999 po to by było do 200tys a na miejscu przyjedziecie i bedzie mial 202 204 i to taki problem?? Na pewno przez telefon zapytacie to powie ile ma, a wpisy NIE WSZYSTKIE SĄ W KSIĄŻKACH!! Auto jest 4-6razy w roku w serwisie i jest to odnotowane w bazie ale w książce będzie jeden wpis na rok lub dwa (trzy to już naprawde wręcz nie spotykane). Z niczego problem.
Opublikowano
No jestem własnie też ciekaw czy uszczelki puszczają czy może szorował to i woda nie zdarzyła wyschnać, orientuje się ktoś ile wizyta w ASO bmw Poznań kosztuje mniej więcej ?

Dwa lata temu u Olszowca robiłem przegląd przed-sprzedażowy za 830 zł.

Opublikowano
Może te zacieki po powodzi? Ja mam e91 na sprzedaż http://otomoto.pl/bmw-320-163km-bezowe-wnetrze-unikat-C31929960.html i tego autka jestem pewien. A zauważyliście we wnętrzu na podłodze po stronie kierowcy że podłoga jest chyba komputerowo wycięta(na biało)? Na tym niby białym elemencie są cienie, ale w programie to żaden problem zrobić cienie. Nie zastanawia was że na tym "białym materiale" nie ma ani zagięcia ani okruszka ani plamki? To chyba te zdjęcia w sterylnym pomieszczeniu były robione!!! :lol: Na 32 zdjęciu ewidentnie widać pixele. Czyżby sprzedawca miał coś do ukrycia :?:
Opublikowano
Ty, a to jest ciekawe pytanie. Sam się nad tym zastanawiałem. :o Już paluchy tam pchałem, ale nawiewy są na sztywno. :lol: Widocznie niektóre modele tak mają. Ciekawe! :D
Opublikowano
No jak jeździsz po naszych pięknych polskich drogach, to chyba wiesz że z nerwów to się najzwyczajniej w świecie plastiki wpier***a! I w ten sposób samochód znika od środka, dlatego znalazłeś takie ogłoszenie bo po prostu ktoś woli sprzedać wnętrze jak je wpier****ć! ahahahaha :lol:
Opublikowano

Dwa lata temu u Olszowca robiłem przegląd przed-sprzedażowy za 830 zł.

i jak opłacało się?

Wydaje mi się, że tak. ASO potwierdziło moje oględziny. Sprawdzili mi dodatkowo rzeczy, na które wskazałem, także byłem już na 100% pewny auta. Zresztą od nowości było serwisowane w Poznaniu, więc była cała historia. 830 zł przy cenie auta, to był żaden wydatek.

Opublikowano
A zauważyliście we wnętrzu na podłodze po stronie kierowcy że podłoga jest chyba komputerowo wycięta(na biało)? Na tym niby białym elemencie są cienie, ale w programie to żaden problem zrobić cienie. Nie zastanawia was że na tym "białym materiale" nie ma ani zagięcia ani okruszka ani plamki? To chyba te zdjęcia w sterylnym pomieszczeniu były robione!!! :lol: Na 32 zdjęciu ewidentnie widać pixele. Czyżby sprzedawca miał coś do ukrycia :?:

Źle ustawione światło do zdjęcia + lampa błyskowa daje taki efekt. Nie doszukuj się spisku.

nie nie po prostu ktoś je po wyrywał i takich wersji na 100% nie było ;) z drugiej strony zastanawiam się co ludzie z tym robią?

np http://allegro.pl/srodkowy-nawiew-wlot-powietrza-bmw-3-e90-e91-e92-i3828041743.html

Częsta przypadłość e9x. Mnie to tez dopadło. Wydaje mi się, że plastik nie wytrzymuje przy długiej trasie niskiej temperatury od klimy. Kilku kolegów tez już miało ten problem. Jest nawet w dziale "zrób to sam" jak to naprawić. Ja naprawiałem.