Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam,chciałem sie dowiedziec czy w deszczowe dni brudzi sie wam tył auta.Chodzi mi o tylny zderzak a konkretnie łaczenie zderzaka z boku karoserii,Bo pomiedzy tą szpara wylatuje mi błoto i brudzi zderzak oraz karoserie.
Opublikowano
Ja mam rozwiązanie - nie jeżdżę jak pada :D
Powyższy post odzwierciedla jedynie prywatne poglądy i stan wiedzy autora, zatem nie musi on opisywać stanu faktycznego. Autor nie bierze odpowiedzialności za skutki decyzji podjętych w oparciu o niniejszy post.
Opublikowano
U mnie też tam wiecznie bałagan na lakierze ;)

None of you seem to understand...

I'm not locked in here with you.

You're locked in here with me!

//Potrzebujesz podpiąć się pod kompa? Daj znać. Pomogę za free.

Opublikowano

w większosci bmw tak jest, tak projektuja auta ze mocno się brudza (układ zderzak - koło)

u mnie to samo, mam czarny lakier więc pierwszy deszcz i całe auto brudne, teraz całe w soli codziennie 100km w trasie robi syf konkretny :( mrozy -10 trzymają to nie mam jak umyć :roll:

Lepiej pchać niż ciągnąć... | Bita Malowana Wy-szpachlowana...

http://oi59.tinypic.com/oqvqmr.jpg

Opublikowano
zimówki mam 195 a letnie 205 ale to nie ma znaczenia bo ta brudna woda wychodzi z tej szczeliny i brudzi tył auta,a moze tam brakuje jakies uszczelki ?