Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Rozkodowany nr VIN

Numer podwozia WBADS31040GZ80459

Kod typu DS31

Typ 525I TOURING (EUR)

Typoszereg E E39 (2)

Seria 5

Rodzaj konstrukcji TOUR

Układ kierowniczy LL

Drzwi 5

Silnik M54

Pojemność skokowa 2.50

Moc 141

Napęd HECK

Skrzynia biegów MECH

Kolor SCHWARZ 2 (668)

Tapicerka STOFF RIPS DIAGONAL/ANTHRAZIT (F4AT)

Data prod. 2000-10-30

S227A SPORTL.FAHRW. MIT NIVEAUREGULIERUNG Podw. sport.+ obniż. zaw.+ regul. poz.

S249A MULTIFUNKTION FUER LENKRAD Wielofunkcyjność dla kierownicy

S266A LM RAEDER/RADIALSPEICHE 48 Obr. BMW, st. le. spr. rad. 48

S339A SHADOW LINE Shadow-Line

S386A DACHRELING Reling dachowy

S428A WARNDREIECK Trójkąt ostrzegawczy i apteczka

S430A INNEN-/AUSSENSPIEGEL AUT.ABBLENDEND Lust. wew./zew. z automatyką przyciemn.

S464A SKISACK Worek na narty

S500A SCHEINW.WASCHANL./INTENSIVREINIGUNG Inst.czyszcz.refl./Czyszcz. intensywne

S508A PARK DISTANCE CONTROL (PDC) Park Distance Control (PDC)

S522A XENON-LICHT Światło ksenonowe

S534A KLIMAAUTOMATIK Klimatyzacja automatyczna

S555A BORDCOMPUTER Komputer pokładowy V z pilotem

S661A RADIO BMW BUSINESS Radio BMW Business (C43)

S710A M LEDERLENKRAD M Kier. sport. wielofunk.

L801A DEUTSCHLAND-AUSFUEHRUNG Wersja krajowa Niemcy

S863A SERVICE KONTAKT-FLYER EUROPA Spis dealerów, Europa

S879A DEUTSCH / BORDLITERATUR Literatura pokładowa, niemiecki

S915A AUSSENHAUTSCHUTZ ENTFALL Brak konserwacji pokrycia zewn.

S970A BUSINESSPAKET Pakiet Business

S520A NEBELSCHEINWERFER Lampa przeciwmgłowa

S548A KILOMETERTACHO Licznik kilometrów

S851A SPRACHVERSION DEUTSCH Wersja językowa, niemiecki

S220A NIVEAUREGULIERUNG Zawieszenie samopoziomujące

S431A INNENSPIEGEL,AUTOMATISCH ABBLENDEND Lusterko wewn. ściemniane automatycznie

E30
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Ładna

Ja bym jechał zobaczyć !

Ja też.

Może zgodzi się podpiąć pod komputer? (INPA)

Opublikowano
ogólnie mam zamiar skoczyć i mam cichą nadzieję że nią wrócę :) na oględzinach mam zamiar podjechać na stacje (przeglądy rejstr.) i tam mi podłączą pod kompa przy okazji (?)
E30
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
ogólnie mam zamiar skoczyć i mam cichą nadzieję że nią wrócę :) na oględzinach mam zamiar podjechać na stacje (przeglądy rejstr.) i tam mi podłączą pod kompa przy okazji (?)

Chyba pod commodore 64 albo atari :mrgreen: posiada oryginalny Mpakiet i profilowane fotele :cry2: SPRZEDAŻ NA NIEMCA :!:

Opublikowano
to źle że oryginalny m-pakiet? :) nie, nie na niemca :) fakturka, wszystko legal :)

chodzi o to, że to auto ma tyle wspólnego z m pakietem co świnia z kosmosem.

Opublikowano
"Fakturka, wszystko legal" :lol: Możesz to wytłumaczyć?

Bo umowa na "niemca" chyba nie jest zbyt zgodna z prawem :)

To w jakim momencie można powiedzieć, ze auto posiada oryginalny m-pakiet? Kierownica i zawieszenie jest z m-pakietu

E30
Opublikowano
Jak jest dużo więcej składowych dodatków m-pakietu kolego :wink: :wink: :wink: a poza tym ten sprzedawca ma same " bogate wersje "
W razie pomocy pisać na PW,bo nie śledzę wszystkiego na bieżąco
Opublikowano
"Fakturka, wszystko legal" :lol: Możesz to wytłumaczyć?

Bo umowa na "niemca" chyba nie jest zbyt zgodna z prawem :)

To w jakim momencie można powiedzieć, ze auto posiada oryginalny m-pakiet? Kierownica i zawieszenie jest z m-pakietu

no bo to dodatkowa opcja w wyposażeniu. Ja nie mam m-pakietu, a mam opcję sportowego zawieszenia. M Pakiet to wygląda tak http://allegro.pl/bmw-m-pakiet-e39-530i-2002-rok-touring-poznan-i3880479830.html czyli ma inne zderzaki, czarną podsufitkę, gałkę (jeśli to nie automat), felgi i nakładki na progi, a no i podstopnicę.

Opublikowano
aha, czyli kierownica i zawieszenie to oryginalny dodatek z m-pakietu. Tak to rozumiem :) A co myślicie o przebiegu? Może być prawdziwy?
E30
Opublikowano (edytowane)
Za jaką cenę człowiek musiał kupić to "zadbane, serwisowane oraz bogato wyposażone" auto, żeby 12k było dla niego satysfakcjonujące przy sprzedaży?...daje to do myślenia. Edytowane przez silbergrau
Opublikowano
aha, czyli kierownica i zawieszenie to oryginalny dodatek z m-pakietu. Tak to rozumiem :) A co myślicie o przebiegu? Może być prawdziwy?

Szczerze? wątpię. Ja jeżdżę naprawdę mało i w e39 z 2003 mam 240 Tysięcy. Nie wiadomo, ale nie robiłbym sobie nadziei na jego prawdziwość, m.in dlatego, że jest typowo polski, czyli 180 tysięcy. Masz vin, więc możesz próbować dzwonić po serwisach i wyciągnąć chociażby informację przy jakim przebiegu był ostatni serwis, a przy odrobinie szczęścia to nawet i może będziesz wiedział kiedy to było.

Opublikowano

Szczerze? wątpię. Ja jeżdżę naprawdę mało i w e39 z 2003 mam 240 Tysięcy. Nie wiadomo, ale nie robiłbym sobie nadziei na jego prawdziwość, m.in dlatego, że jest typowo polski, czyli 180 tysięcy. Masz vin, więc możesz próbować dzwonić po serwisach i wyciągnąć chociażby informację przy jakim przebiegu był ostatni serwis, a przy odrobinie szczęścia to nawet i może będziesz wiedział kiedy to było.

Tak bez problemu mi powiedzą? Czy będą się opierać? ;p

E30
Opublikowano

Tak bez problemu mi powiedzą? Czy będą się opierać? ;p

nie wiem, bo jeżdżę od 9 lat tym samym bmw. Przecież nic do stracenia nie masz, więc możesz podzwonić i jak dobrze zagadasz to wątpię, że będzie jakiś problem. Poza tym w Polsce jest dużo ASO, to jak nie w jednym, to w drugim. Telefon zbyt wiele nie kosztuje.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Jest tak : 2005/04 przebieg 65.300 , 2006/02 77.200 później sześć lat przerwy w historii serwisowej i nagle wizyta przy przebiegu 176.700 w 02/2012r robione były wtedy hamulce, jest jeszcze odczyt z kluczyka 176.900 ale bez zapisanej daty. Do 2006r nie było żadnych napraw blacharsko lakierniczych. Tyle.
Opublikowano

Przebieg między bajki !

Gość napisał co jest z M-pakietu -kiera i zawias.

Ładna jest !

Ja bym jechał i oglądał !

Kasa - ile można dać za 13 letnie auto mimo to ,że jest to ukochane BMW ?

Auto chyba do opłat?

Sugeruję jechać i sprawdzić ,gdybym miał kasę i nie miał wymarzonego E39 to długo bym nie siedział przed kompem z piwem w ręku !!!!!

Czekam na wrażenia!!!!!

Powodzenia

http://img831.imageshack.us/img831/5108/c266261948.jpg

http://forum-lines.ru/rez/ab230811.gif

To JA HA HA HA u cioci na imieninach

http://www.youtube.com/watch?v=i2IxI38tfYA

Moja ŻABKA http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=156&t=212074