Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Panowie z racji tego że powoli przygotowuję się do wymiany uszczelniaczy -moje pytanie- gdzie kupię te wszystkie potrzebne części ( polecany sklep internetowy??)

Pytałem o same uszczelniacze w ASO to koszt około 250zł za 32 sztuki czyli nie m tragedii ale nie brałem pod uwagę reszty do wymiany-uszczelki.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Panowie z racji tego że powoli przygotowuję się do wymiany uszczelniaczy -moje pytanie- gdzie kupię te wszystkie potrzebne części ( polecany sklep internetowy??)

Pytałem o same uszczelniacze w ASO to koszt około 250zł za 32 sztuki czyli nie m tragedii ale nie brałem pod uwagę reszty do wymiany-uszczelki.

Zobacz na forum e70, temat: dymienie z v8. Podpytaj kolege ignac.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
Koledzy a podpowiedzcie jaki jest calkowity koszt wszystkich czesci nie zbednych do wymiany uszczelniaczy ? I dodatkowo ile placiliscie dla mechaniora za robote ?
  • 2 lata później...
  • 4 lata później...
Opublikowano

Cześć!

BMW Schnellservice robią uszczelniacze N62 i N63. Są z Poznania, sporo tego robią. To znajomy i mogę ich polecić.

Ich strona to bmwss.pl .