Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć

Czy są tu fani BMW z UK chcący wspólnie się spotykać na spotach w Anglii? Jeśli tak proszę o pw lub pisanie w temacie.

Dzięki i pozdro

• 5 miesięcy temu...
  • 4 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

To i ja witam, jakas dziwna cisza panuje tutaj, byly jakies spoty czy nie bardzo :D

Panowie wpisywac sie kto gdzie mieszka i czas zorganizowac jakis maly zlocik, pewnie ze nie teraz bo przed swietami karzdy zabiegany ale po nowym roku mozna cos ogarnac, :cool2:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

na tamtym forum nic sie nie dzieje jak narazie , wiec moze tutaj bedzie jakis odzew,

Kto jest z Yorkshire lub z pobliza moze zorganizawali bysmy jakies spotkanko, pisac kto gdzie mieszka i z propozycja miejsca na spotkanie,

Moja propozycja to:

https://www.google.co.uk/search?q=rotherham+valley+country+park&ie=utf-8&oe=utf-8&gws_rd=cr&ei=SpfjVKycBNKN7Ab9lIDIAg

http://www.rvcp.co.uk/Home.aspx

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Cos sie czasem dzieje, ale faktycznie teraz chyba zimowe zamolenie.

Ja na jakis spot londek i okolice moge sie pisac.

Pozdro

• 1 miesiąc temu...
  • 2 miesiące temu...
  • 10 miesięcy temu...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
Ja sie pisze Londyn Essex chłopaki zjeżdżają zazwyczaj na argosie na a406 co niedziele pisac podam namiary, zapewne wielu fanów BMW mieszka w uk i buduje swoje fury tak samo jak ja.
  • 1 rok później...
  • 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...