Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wyposażenie

Dane pojazdu

Art. Wartość

Numer podwozia WBABN31090JW04096

Kod typu BN31

Typ 325CI (EUR)

Typoszereg E E46 (2)

Seria 3

Rodzaj konstrukcji COUPE

Układ kierowniczy LL

Drzwi 2

Silnik M54

Pojemność skokowa 2.50

Moc 141

Napęd HECK

Skrzynia biegów MECH

Kolor TITANSILBER METALLIC (354)

Tapicerka STOFF TEX 2000/ANTHRAZIT (J1AT)

Data prod. 2001-10-20

Wyposażenie

Kod Nazwa (interfejs) Nazwa (ETK)

S169A ABGASNORM EU3 Redukcja spalin EU 3

S279A LM RAEDER/STERNSPEICHE 45 Obr. BMW, st. le. spr. gwiaz. 45

S302A ALARMANLAGE Instalacja alarmowa

S431A INNENSPIEGEL,AUTOMATISCH ABBLENDEND Lusterko wewn. ściemniane automatycznie

S441A RAUCHERPAKET Pakiet dla palących

S459A SITZVERSTELLUNG, ELEKTR.MIT MEMORY Elektryczna regulacja foteli z pamięcią

S473A ARMAUFLAGE VORN Podłokietnik przedni

S534A KLIMAAUTOMATIK Klimatyzacja automatyczna

S661A RADIO BMW BUSINESS Radio BMW Business (C43)

S785A WEISSE BLINKLEUCHTEN Lampy kierunkowskazów białe

S855A SPRACHVERSION ITALIENISCH Wersja językowa, włoski

S863A SERVICE KONTAKT-FLYER EUROPA Spis dealerów, Europa

S877A UEBERKREUZBEDIENUNG ENTFALL Brak obsługi krzyżowej

S884A ITALIENISCH / BORDLITERATUR Literatura pokładowa w jęz. włoskim

S915A AUSSENHAUTSCHUTZ ENTFALL Brak konserwacji pokrycia zewn.

S928A REIFENSTEUERUNG Sterowanie opon

Wyposażenie seryjne

S255A SPORT-LEDERLENKRAD Kierownica sportowa ze skóry z poduszką

S520A NEBELSCHEINWERFER Lampa przeciwmgłowa

S548A KILOMETERTACHO Licznik kilometrów

S550A BORDCOMPUTER Komputer pokładowy

S832A BATTERIE IM KOFFERRAUM akumulator w bagażniku

• Moderatorzy
Opublikowano
Nie ma sensu jechac bo skora dolozona ?? :shock: nie wyglada zle ani tania specjalnie nie jest..
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

I to z "europejczyka" - pamięć foteli i uchwyty do składania z odpowiedniej strony a nie jak w większości po dołożeniu skóry z drugiej strony, bo z angola :?

Była na bank, bo też pamiętam :wink:

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

Opublikowano
może warto, lecz jak oglądam już x coupe i w każdym jest coś dołożone bądź zmienione z x powodu to sam nie wiem. Szukam czegos "fabrycznego", ale chyba nikłe mam szanse.. :(
Opublikowano

Jeśli zdecydujesz się jechać, zwróć uwagę na stan opon. Pamiętam kilka ogłoszeń bmw od nich, gdzie zdjęcia były robione na świeżych śladach upalania. Nie wiem czy to ich dzieła, czy nie, nie złapałem ich za rękę, ale mnie takie zwyczaje irytują ;)

Coupe e46 to dość niewdzięczny temat, mają za sobą długie i ciężkie historie, zresztą to już dość wiekowe auta. Jedni zmieniają wnętrza by zatrzeć ślady powodzi, inni, zazwyczaj młodzi z okrojonym budżetem, kupują przysłowiowe "golasy po przejściach" i doposażają je za grosze z rynku wtórnego pod swoje upodobania.

Jeśli to nie tajemnica, jaki masz budżet? Jakie wymagania?

Opublikowano
Docelowo chciałbym benzynę 170KM bądź względnie 143/150KM (bez gazu) w miarę przyzwoitym stanie, do którego owszem zawsze trzeba włożyć trochę $ na początek ale bez przesady. Ważne żebym wiedzial chocby część historii auta, bo z tego co obserwuje, że niektóre to takie ulepy, że szkoda km i czasu by jechać. Nie mówie, że znajdę przysłowiowy "ideał" bo to nie salon, a auto może i mieć około 10lat, choć uważam, że jak na BMW to nie jest dużo, a interesują mnie roczniki 2001 wzwyż. Budżet jaki mam to około 22000-24000zl i nie wiem czy to wystarczy po tym co oglądałem...
Opublikowano

Najbardziej interesuje mnie 2.2 170KM a miałem okazję trochę dłużej nim pojeździć i wrażenia były zacne :)

Mieszkam we Wrocławiu, ale szukam wszędzie i coś czuję, że wyjazd w BE badź DE bedzie konieczny ://

Opublikowano
hmm nie wiem co, ale jakoś ten akurat mi nie leży.. nic, szukam dalej i będę pisał...
Opublikowano
Tak, pewnie bez wyjazdu się nie obejdzie, bo tak przeglądając trudno znaleźć coś sensownego. Dzwoniłeś może o to? :

http://otomoto.pl/bmw-325-ci-e46-coupe-skora-oplacona-C31124906.html

Wygląda na włoszkę, ale jakoś tak nie wydaje się przekombinowane.

Wygląda na niegłupie auto.

spieszmy się kochac e36, tak szybko odchodzą...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Docelowo chciałbym benzynę 170KM bądź względnie 143/150KM (bez gazu) w miarę przyzwoitym stanie, do którego owszem zawsze trzeba włożyć trochę $ na początek ale bez przesady. Ważne żebym wiedzial chocby część historii auta, bo z tego co obserwuje, że niektóre to takie ulepy, że szkoda km i czasu by jechać. Nie mówie, że znajdę przysłowiowy "ideał" bo to nie salon, a auto może i mieć około 10lat, choć uważam, że jak na BMW to nie jest dużo, a interesują mnie roczniki 2001 wzwyż. Budżet jaki mam to około 22000-24000zl i nie wiem czy to wystarczy po tym co oglądałem...

Zapraszam, co trzeba rozłożę na raty :wink: U mnie już za długo stoi, Ty coś dołożysz Ja coś opuszczę i może się spotkamy :wink:

http://otomoto.pl/bmw-320-oryginalny-m-technic-C31236643.html

Opublikowano
@320SI - tak tak, ogladałem juz Twoje i podoba mi się, lecz cena mi się nie podoba ;) i niestety nie mam wiecej i podejrzewam, że mieć nie będę.. Myślę, że i tak sprzedasz bo wygląda bardzo atrakcyjnie.. ahh
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Wiem że jestem jedynym któremu się ta cena może podobać :mrgreen:
Opublikowano

No chyba wczoraj ktoś na forum szukał e90 w bardzo dobrym stanie i chciał zapłacić 25-28tys :mrgreen:

Ale później na szczęście zmądrzał i zwiększył budżet do 30tys :cool2: :mrgreen:

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
No chyba wczoraj ktoś na forum szukał e90 w bardzo dobrym stanie i chciał zapłacić 25-28tys :mrgreen:

Ale później na szczęście zmądrzał i zwiększył budżet do 30tys :cool2: :mrgreen:

:whistle: Przecież to i tak za mało :whistle:

Opublikowano
Przecież to i tak za mało

Przecież powiedziałemto ironicznie, oczywiścieże za mało

Opublikowano

a o ile się założymy że znajdzie ? :norty:

nawet ma już kibiców żeby raźniej było:

kolego, do 30 tyś kupisz spokojnie e90 w dobrym stanie, tylko szukaj cierpliwie i sie nie napalaj. Niedawno moj klient sprzedal na prawde dobre 320d za 27 tys , tylko w srodku golas

pozdrawiam

:mrgreen: :mad2:

• Moderatorzy
Opublikowano
Ja pomalu rozgladam sie za F30, budzet tak do 45 tys mysle ze starczy na zadbanego golasa, prawda olo? :mrgreen: