Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
wiem ze w moich stronach biora 70zl za szybe niby. Nie korzystalem nigdy z takich uslug wiec dokładnie nie wiem moje bmw ma oryginalnie wszystkie szyby przyciemnione oprocz przedniej :D
Opublikowano

To jaka będzie cena to zależy od folii jakiej użyjesz. Ja za przyciemnienie tylnej oraz tylnych bocznych zapłaciłem 470pln a najtańsza opcja byla chyba 250. A najdrozsza okolo 700. Czasami lepiej dopłacić i nie miec pozniej nerwów ze byle dotknięcie pozostawia ryse.

P.s. Swoją robilem pod Łodzią

Wysłane z mojego GT-N8010 przy użyciu Tapatalka

..pasja to moje życie..
Opublikowano

Za tył + przednie boczne 525 zł.

Ale, dziś zauważyłem bąbelki powietrza na tylnej szybie, w week może mi się uda podjechać z reklamacją, zobaczymy co powie.

Opublikowano
A to powietrze to po jakim czasie wyszlo? bo szukam jakiegos wartego polecenia miejsca zebym byl zadowolony a nie zaraz wlasnie jakis problem z tym
Opublikowano
W Poznaniu, przyciemnianie touringa to około 400 zł i czas to kilka godzin czekania. Stopień przyciemnienia to jakoś 30%
Opublikowano

ja w łodzi za oklejenie całego turasa płaciłem ok 800 i była to najdroższa i najlepsza folia 3m pantera

w drzwiach szyby były wyciągane do tej operacji a specjalnie robiłem to w suchy, gorący i pogodny dzień gdzie szyby leżały i wygrzewały się na słońcu mimo pomocy opalarki

bombli nie może być i gówno prawda że się wchłonie w większości przypadków jak jest bombel to zostanie

zapewniali mnie że po tyg zginie "skaza" i się przeliczyli musieli zrywać i kłaść ponownie na tylnej szybie

• 11 miesięcy temu...
Opublikowano
Witam, jutro mam oddac samochód na przyciemnianie szyb e46 sedan, cena 400zł tył+ boczne przednie, folia niby dobra ale nie z 3m ogólnie rabat 30% na wszystko dlatego tak tanio. Zakład ogólnie ok bo już 2 samochody robiłem u nich. Tylko mam pytanie jest aktualnie zimno-śnieg, czy nic się nie stanie jak samochód będzie jakiś czas na dworze (dojazd do domu około 3km) później na noc auto schowam do garażu (ogrzewania nie ma ale piecyk gazowy jest także ciepło będzie (15*C około), powinno byc wszystko ok czy raczej czekac z tym na ciepłe dni? Wiem że to musi schnąc najlepiej kilka dni. A ogrzewania tylnej szyby i tak nie używam także to mnie nie martwi.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
A ogrzewania tylnej szyby i tak nie używam także to mnie nie martwi.

Gorzej jak masz wersję, w której podgrzewanie tylnej szyby samo się używa. :lol: