Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
jeździłam e46 (chłopaka), mercedesem s i glk (od rodziców) wiec troszkę tymi samochodami pośmigałam już, no ale najwyższy czas na swoje mam na oku jeszcze renault megane 2011 rok (zobaczę je raczej jutro jak pojadę zobaczyć tą BMW ) i audi a3 2009 rok (trochę daleko, żeby wybierać się na same oględziny)

W tej kasie ja bym polecał Ci jednak Audi a3 ,zwłaszcza jako pierwsze auto .

Dosłownie 3 dni temu koleżanka kupiła bmw 118d . Zadbany egzemplarz ,ale golas . Materiały wykorzystane w środku i wykonanie wnętrza to już nie to co w wyższych modelach bmw. Inna sprawa to silnik 2.0d którego już nie kupię pod żadną odsłoną .

• Odpowiedzi 112
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• Zasłużeni forumowicze
Fakt, w 1 powinny być 3.0d a 2.5d to juz musowo :norty:

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

• Zasłużeni forumowicze

Najlepiej żeby był 2.0d 136 :mad2:

2.0D W BMW to jeden wielki nie wypał i tyle ,piszcie sobie co chcecie .Zresztą każdy chwali swoje do puki nie sprzeda .

Kultura pracy ,awaryjność i dynamika silników M47 to :duh:

Nie znam nikogo kto kupił ,albo mówi że kupi po raz drugi ten silnik .

Nie znam nikogo kto kupił ,albo mówi że kupi po raz drugi ten silnik .

No to już znasz, miałem jeden silnik M47 a teraz mam piąty z rzędu N47 i kupie z pewnością kolejny.

Pewnie lepiej Audi A3 i 2.0TDI :duh: :duh:

hmmm czyli te audi http://tablica.pl/oferta/audi-a3-1-9-tdi-biala-carbon-19-stki-okazja-CID5-ID3SvGJ.html#a7492f6529 lepsze niż to BMW ? A BMW z tematu się 15 min temu sprzedało i po problemie :PP akurat z domu wyjeżdżałam i jechałam go zobaczyć dostałam telefon i musiałam się wrócić :P

hmmm czyli te audi http://tablica.pl/oferta/audi-a3-1-9-tdi-biala-carbon-19-stki-okazja-CID5-ID3SvGJ.html#a7492f6529 lepsze niż to BMW ? A BMW z tematu się 15 min temu sprzedało i po problemie :PP akurat z domu wyjeżdżałam i jechałam go zobaczyć dostałam telefon i musiałam się wrócić :P

Załatw VIN tego Audi to jutro się sprawdzi historie serwisową. I dowiedz sie jaki jest aktualny przebieg

wauzzz8p79a115265

A jaki przebieg aktualnie?

Tu pewnie zaraz się ktoś wypowie o historii serwisowej bo koledzy mają dostęp.

http://www.bezwypadkowy.net/forum/58-ocena-auta/46385-audi-a3-ciechanow-wauzzz8p79a115265#54705

Co do jedynki z Bielska - oto komentarz jaki otrzymał sprzedający:

Z przykrością- komentarz negatywny. Kupujący zapłacił, wysłał projekt, który był próbą fałszerstwa pieczątki. Tłumaczenie-to była pomyłka. Skan pieczątki jaką chciał oraz treść sugerują co innego. UWAGA - nasza firma nigdy nie fałszowała pieczątek.

Aukcja na której kupował:

http://archiwum.allegro.pl/oferta/pieczatka-pieczatki-wagraf-2-gumka-do-4-wersow-i3250462710.html

Jak myślicie jaką pieczątkę kupował??

Do legalizacji własnej działalności gospodarczej :twisted:

On sprzedaje bez działalności - przecież auta "na włocha" i do opłat.

Pieczątka z pewnością miała służyć do fałszowania książek serwisowych. :mrgreen:

Moim zdaniem cena i rocznik tego Audi nie idą w parze, tym bardziej z ulubionym silnikiem 1.9tdi, który kosztuje zawsze więcej niż jego nowszy, awaryjny odpowiednik. Auto tylko rok w kraju, dach oklejony, brak zdjęć środka, brak zdjęć spod maski, ale to tylko czepianie się z mojej strony. Na Twoim miejscu poszukałbym czegoś starszej produkcji, nie wiem czemu uparłaś się na tak młode roczniki, które z natury muszą być drogie, jeśli zdrowe.

Tak jak pisze kolega wyżej :cool2:

To Audi na pewno bezwypadkowe nie jest

http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:jwTpDTpwlaYJ:allegro.pl/audi-a3-1-9-tdi-biala-carbon-s-line-okazja-i3644423159.html+&cd=1&hl=pl&ct=clnk&gl=pl&client=firefox-a

To ogłoszenie ma prawie 8tys wyświetleń - a Białe A3 Sline z silnikiem 1.9TDI na ledach to najbardziej chodliwy towar wśród aut z Ingolstadt. Do tego niski przebieg ( który notabene pewnie będzie prawdziwy i wynikający z przedłużającej się naprawy blacharskiej. ) Auto powinno znaleźć właściciela "na pniu" a jak widać stoi już ponad dwa miesiące.

• Zasłużeni forumowicze

Jak nie? Polacy jeżdżą tylko rocznikami. :)

Koleżanko, w takim razie 1kę 2009 w górę kupisz albo z dużym przebiegiem pod 200 tys km lub większym (piszę o autentycznym przebiegu a nie cofniętym) albo jakiegoś mega golasa z klimą manualną itd. Nie piszę tu o autach złożonych z dwóch albo po innych przekrętach.