Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, do wymiany mam panel klimy. auto z 6/2002 wg realoem powinienem miec panel jak w polifcie czyli http://c1552172.r72.cf0.rackcdn.com/366290_x600.jpg

aktualnie mam z przedlifta (z takim juz kupilem) dokladnie taki sam - http://img07.allegroimg.pl/photos/oryginal/37/76/31/03/3776310319

czy szukac takiego jak jest na realoem czy to nie ma roznicy?

Opublikowano
Pierwszy link jest w opcji z dużą nawi, czyli panel montowany jest zaraz nad popielniczki, druga opcja gdy masz normalne radio 1din. Wersja przed i po lift jest taka sama

Naprawy po sąsiedzku BMW E46 - Lubin dolnyśląsk

wymiany elementów zawieszenia, układu hamulcowego, elektryka, doposazenia, diagnostyka

Opublikowano

[BAD] ... nie jest tak jak piszesz.

Ja mam radio ori 1din i klimę z linku nr 1. Wszytsko zgodnie z vinem. 320d 04r.

Kolega miał 2002r 320d też na harmanie jak ja, ale miał cd professionala 1 din ( ja mam cd biznesa ) i miał to z linka nr 2.

Reguła jest inna.

Obiło mi się o uszy, że jakbym miał starsza klimę, ale nie wiem jak jest, trzeba polookać na allegro w ogłoszeniach,

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Panel z pierwszego linka występował od 4/2003 a wcześniej był panel z drugiego linka :wink:

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.