Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć jestem Monika mam BMW-E46 wersja 2002r. posiada dużą nawigacje MK4 wersja softu SW 4-1/00 ale w niej niestety język angielski i niemiecki i jakiś jeszcze auto pochodzi z niemieć chciałabym zmienić język na polski razem z lektorem i pytanie czy jest taka możliwość zmiany a jeśli tak to czy można liczyć na wasza pomoc skąd wziąsć dobry taki program przez którego ktoś już zmieniał język i żeby był pewny i później nie było problemu z nawigacja typy czarny ekran jak coś wyczytałam wcześniej.dziękuje z góry za pomoc i czekam na odpowiedzi:)

:search: :search: :search: :search: :search: :search: :search:

Opublikowano
sfinks311 Dziękuje za ten link ale ja chciałabym raczej żeby ktoś potwierdził ze u niego się sprawdziło i działa mu bez żadnych problemów bo nie chciałabym bardzo nagrać jakiegoś programu po którym nawigacja przestanie całkowicie działać i będzie problem żeby to naprawić lub przywrócić do tego jak było,bo jeśli nagram jakiś i coś by się stało to ja wole nie ryzykować i pozostawić jak jest język polski jest mi tylko potrzebny żeby lepiej nawigacja wyglądała bo tak to umiem się nią obsługiwać mimo jezyku angielskiego.
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.