Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bazując na opiniach w tym wątku wygląda na to, że funkcja działa w Polsce coraz lepiej. Koszt na dziś to 600zł (abonament 3 lata) więc rozsądny.

Czy ktoś z Was ma już dłuższe doświadczenie z użytkowaniem tej funkcji i poleca ją jako alternatywę dla ruchu z google maps (który swoją drogą w Krakowie w moim odczuciu działa z różna skutecznością)

Pozdrawiam,

JC

• Odpowiedzi 64
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Nie używam googlemaps, ale uważam, że RTTI działa rewelacyjnie w Warszawie, zresztą wszędzie.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
U mnie RTTI tak średnio działa, ale ja mam Business Navi. Po opisach spodziewałem się czegoś więcej.
Opublikowano

A czego więcej się spodziewałeś?

Dane spływają dość szybko, ostatnio jechałem nad ranem na A4 na wysokości Opola w przeciwną stronę był wypadek. Korek na 3 km - wskazania korka prawie idealne +- 30m. Czego chcieć więcej?

• 3 tygodnie później...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Przedłużyłem sobie poprzez ConnectedDrive Store ważność kilku usług.

Jeśli chodzi o RTTI dostępne były dwie:

1) Real Time Traffic Information (tą miałem dotychczas)

2) 100 Years BMW - Real Time Traffic Information

Zamówiłem tą drugą, ciekawe czy się czymkolwiek różnią...?

P.S.

Ponieważ dotychczasowa jeszcze kilka dni jest ważna - na liście usług aktualnie mam aktywne dwie usługi RTTI, tzn. 1) oraz 2).

Spodziewam się tym samym dwa razy większej dokładności omijania korków :mrgreen:

Opublikowano
Przedłużyłem sobie poprzez ConnectedDrive Store ważność kilku usług.

Jeśli chodzi o RTTI dostępne były dwie:

1) Real Time Traffic Information (tą miałem dotychczas)

2) 100 Years BMW - Real Time Traffic Information

Zamówiłem tą drugą, ciekawe czy się czymkolwiek różnią...?

P.S.

Ponieważ dotychczasowa jeszcze kilka dni jest ważna - na liście usług aktualnie mam aktywne dwie usługi RTTI, tzn. 1) oraz 2).

Spodziewam się tym samym dwa razy większej dokładności omijania korków :mrgreen:

Pe.te jakie koszta ?

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Każdą usługę można przedłużyć niezależnie.

RTTI w wersji "100 Years BMW - Real Time Traffic Information" to 175,- netto za 12 miesięcy.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Aktualizauje wpis może kogoś zainteresuje ? Zadzwoniła dziś do mnie jakaś Pani z call center i zaoferowała usługe RTTI za darmo przez miesiąc. Trzeba zarejestrować się na stronce (dostalem link na meila) i w ciągu do 7 dni ma być uruchomiona. Ciekawe jak to bedzie działać względem googla ?

Więc jak nie macie a chcielibyście potestowac to jest okazja. Mam nadzieje ze to dla wszystkich ?

Opublikowano

W moim przypadku rok to 300 zł.

785c59e81e11ed53gen.jpg

8 5oo km uszkodzony EGR - wymiana na gwarancji !!!! Trzaski w drzwiach przednich od strony pasażera do sprawdzenia.(Drzwi naprawione obluzowana mata wygłuszająca). Wymiana zaworu EGR na gwarancji, Wymiana chłodnicy EGR na gwarancji.

To na tyle problemów wszystko działa poprawnie.Przebieg 106 000 km.

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano
witam pytanie czy rtti powinno działać w całej europie,mam f 25 2013r kupione w niemczech tam to działa i częściowo w czechach ale w polsce już nie ,pogoda wiadomości działają normalnie
Opublikowano
Tak powinno dzialac. Zadzwon z samochodu na hotline.
Opublikowano
dzięki za odpowiedż kiedyś do sprawdzenia zadzwoniłem z auta jak to działa ale odebrała w języku niemieckim muszę to jakoś zmienić na polskiego operatora.