Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Ostatnie poprawki do oprogramowania jakie wyszły z tego co wiem to na początku 2013 ale to nie sa poprawki do silnika tylko np. audio, oswietlenie i takie tam. Jaki sterownik do skrzyni masz wgrany sprawdza się podpinając kompa i sprawdzając nr. sterownika, przynajmniej u mnie tak się to odbyło. Samochody z automatem mają prostrzą diagnoze bo przy sterowniku z manuala pokazuje ze sprzegło działa po podpieciu kompa. W manualu nie wiem jak to jest bo nie mam:).
Opublikowano

Ewentualnie wgrać starszy soft a potem jeszcze raz najnowszy z tym że program na moc stracisz.

Można by ewentualnie próbować zakodować automat do sterownika DDE.

Opublikowano
Ewentualnie wgrać starszy soft a potem jeszcze raz najnowszy z tym że program na moc stracisz.

Można by ewentualnie próbować zakodować automat do sterownika DDE.

Tak jak kolega szatynwroc pisze najlepiej wgrac czysty soft.

Zastanawia mnie tylko czemu nowszy nie dziala chyba ze wgrany zmodelu z automatyczna skrzynia.

Opublikowano
Witam!

Posiadam BMW 525d i mam pewien problem. Nie działa mi tempomat, tak jakby go wogole nie było. Klikam na dźwignię od tempomatu ale na zegarkach się nic nie wyświetla i nie trzyma prędkości. Auto jest po programie w Kreatorze Mocy. Dzwoniłem do nich i powiedzieli mi ze podczas chipowania występują problemy z niedziałającym tempomatem ale tylko w Renault a w BMW im to się jeszcze nigdy nie zdarzyło. Auto było podłączone pod komputer i funkcja jest aktywowana.

Wysłane z mojego iPad przez Tapatalk

• 1 rok później...