Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witaj,

wklej VIN do tematu, bo inaczej moderator szybko to zamknie.

Jak dla mnie to jest to trochę za tanie (bo wyposażony całkiem nieźle), a zobacz ile takie auta kosztują w niemcowni. Ale nie zaszkodzi zapytać właściciela ile to już jest zarejestrowany w Polsce itp. Po remoncie zawieszenia, dwa komplety opon, 6 cylindrów za 15 tyś? Pachnie "okazją"...

Wesołych Świąt :)

Opublikowano
Wysłałem zapytanko o Vin,czekam za odpowiedzia.Zobaczymy co z tego wyjdzie.Troszkę pachnie okazja fakt.Wesołych :-)
Opublikowano
Brak naklejki z ciśnieniem opon na lewym słupku :!:

Naklejki airbagu na prawym też nie widać (no chyba, ze naklejona jest na samym dole)

Opublikowano
wg mnie compacty e46 są brzydkie jak poltora nieszczescia, tył auta szczegolnie jest paskudny no ale co kto lubi..

a kogo obchodzi czy Tobie się takie nadwozie podoba :shock: :?:

Naklejki airbagu na prawym też nie widać (no chyba, ze naklejona jest na samym dole)

może angol ?

Opublikowano
Napewno angol :norty:

Raczej nie bo fotele są z wersji europejskiej - a tego by raczej nie zmieniali.

Prędzej obstawiam lakierowanie wnęki

A poza tym:

S340A STOSSLEISTEN SCHWARZ Listwy zderzakowe czarne

A jak widać są przelakierowane, pewnie jak cały samochód

Opublikowano
Jak to zwykle z handlarzykami bywa ze opakuja g...o w papierek od cukierka.Nie wszyscy zeby nie urazic niepotrzebnie wszystkich ale 90% to waleczki.Tak jak sprzedajacy chetnie sie udzielal w sprawie autka tak o Vin jest cisza.Chociaz chetnie ja bede w Poznaniu(a jestem czesto ostatnio) to podjade tam zerknac co i jak i relacje zdam ogolna.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

była już taka.

może nawet ta sama.

kojarzę tę wstrętna dechę i niebieskie fotele.

lepsze zdjęcia załatw oprócz win bo g. widać.

1.VIII.1944 - 3.X.1944 Pamiętamy 63 Dni Chwały

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.