Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 55
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Tylne lampy od polifta.

E tam. Tylne lampy to chińska podróba.

Niema starych BMW, są tylko zaniedbane :(

Archiwum moich poprzednich BMW http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=26&t=107364

Obecne e60 http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=155&t=298589

A co byś chciał więcej wiedzieć jak sam wszystko widzisz. Zauważyłeś zatem na pewno że niema obudowy prawego lusterka, dywaniki kupione zapewne w jakimś markecie a paliwa nie starczy ci nawet na jazdę próbną.

Niema starych BMW, są tylko zaniedbane :(

Archiwum moich poprzednich BMW http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=26&t=107364

Obecne e60 http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=155&t=298589

To tak przy okazji :)

Składanie Dane pojazdu

Art.

Wartość

Numer podwozia WBADD11090BN68985

Kod typu DD11

Typ 520I (EUR)

Typoszereg E E39 ()

Seria 5

Rodzaj konstrukcji LIM

Układ kierowniczy LL

Drzwi 4

Silnik M52

Pojemność skokowa 2.00

Moc 110

Napęd HECK

Skrzynia biegów MECH

Kolor ARKTISSILBER METALLIC (309)

Tapicerka STOFF FLOCK STREIFEN/ANTHRAZIT (D3AT)

Data prod. 1998-07-22

Składanie Wyposażenie

Kod

Nazwa (interfejs)

Nazwa (ETK)

S428A WARNDREIECK Trójkąt ostrzegawczy i apteczka

S441A RAUCHERPAKET Pakiet dla palących

S510A LEUCHTWEITENREGELUNG ABBLENDLICHT Regulator zasięgu świateł

S534A KLIMAAUTOMATIK Klimatyzacja automatyczna

L801A DEUTSCHLAND-AUSFUEHRUNG Wersja krajowa Niemcy/Austria

S818A BATTERIEHAUPTSCHALTER Główny wyłącznik akumulatora

S863A SERVICE KONTAKT-FLYER EUROPA Spis dealerów, Europa

S879A DEUTSCH / BORDLITERATUR Literatura pokładowa, niemiecki

Składanie Wyposażenie seryjne

Kod

Nazwa (interfejs)

Nazwa (ETK)

S240A LEDERLENKRAD Kierownica skórzana z pod.pow.

S260A SEITENAIRBAG FUER FAHRER/BEIFAHRER Poduszka boczna dla kierowcy/pasażera

S411A FENSTERHEBER,ELEKTRISCH VORN/HINTEN Siłownik szyby elektryczny przedn/tylny

S548A KILOMETERTACHO Licznik kilometrów

S550A BORDCOMPUTER Komputer pokładowy

Moje bmw moje zasady...

• Zasłużeni forumowicze
Spójrz na trzecie zdjęcie jak różnią się kolory między drzwiami a tylnym błotnikiem .

No widze właśnie.W takim razie szukam dalej

Pomijając fakt, ze na tym zdjęciu nic nie widać, to nawet gdyby coś było malowane ... to co ?? Auto za 10tysi ma być w fabrycznym stanie :mad2:

Rozwalają mnie sytuacje, gdy po 3-4 postach wirtualnej dyskusji bez konkretnych dowodów na zły stan auta, pada decyzja "szukam dalej" :mad2:

Moim skromnym zdaniem, w tej kwocie jest to ciekawa oferta i jeżeli faktycznie chcesz kupić auto to powinieneś jechać i oglądać.

Wiesz narazie to się zapoznaje z róznymi ofertami.Myślę ze jeszcze dołoże do budżetu trochę tysiączków i będę szukał dalej... aż w końcu znajde tą jedyną :D

Moje bmw moje zasady...

Ale to nie znaczy że ten egzemplarz przekreślam. Zadzwonie i wypytam sprzedawce o to i owo... zobaczymy jak będzie gadał

A potem człowiek wystawia swoje auto na sprzedaż i dzwonią tacy co chcą sobie tylko pogadać.. zawracają tyłek tracąc swój i kogoś czas choć z góry wiedzą że tego auta nie kupią..

http://obrazki.elektroda.pl/5027143500_1344194822.jpg

w 15-to letnim samochodzie (i do tego w niewygórowanej cenie) jakiś malowany element, a do tego jakiś spodziewany wkład finansowy? - to faktycznie ją dyskwalifikuję... :mad2:

szkoda że nie ma dokładniejszych zdjęć, ale na pierwszy rzut oka oprócz wspomnianych lamp i lakierowanego elementu nie wygląda najgorzej. poproś o więcej zdjęć

Tarcze hamulcowe Rotinger

Ale to nie znaczy że ten egzemplarz przekreślam. Zadzwonie i wypytam sprzedawce o to i owo... zobaczymy jak będzie gadał

A potem człowiek wystawia swoje auto na sprzedaż i dzwonią tacy co chcą sobie tylko pogadać.. zawracają tyłek tracąc swój i kogoś czas choć z góry wiedzą że tego auta nie kupią..

Oj kolego.Jak chcesz pokazać swoje nerwy to nie tu. Jasne lepiej odrazu wyłożyć kase nawet bez oglądania nie? :mad2:

Moje bmw moje zasady...

• Zasłużeni forumowicze

Pomijając fakt, ze na tym zdjęciu nic nie widać, to nawet gdyby coś było malowane ... to co ?? Auto za 10tysi ma być w fabrycznym stanie :mad2:

Rozwalają mnie sytuacje, gdy po 3-4 postach wirtualnej dyskusji bez konkretnych dowodów na zły stan auta, pada decyzja "szukam dalej" :mad2:

Skoro Ty nic na tym zdjęciu nie widzisz to lepiej w ogóle nie udzielaj się na takie tematy :duh:

Druga sprawa to taka ,że na żywo będzie to wyglądało dużo gorzej.

W ogłoszeniu wyrażnie pisze "bezwypadkowy" ,a w opisie nie ma nic mowy o jakiś lakierowanych elementach . To daje do myślenia o prawdomówności sprzedającego .

Jeszcze trochę a ktoś napisze że tylne lampy są zmienione bo była ostro walona z tyłu i gość wstawił całą d*** :mad2: Właściciel ma pisać o 15 letnim aucie w opisie że któryś element był malowany ? No proszę was.. I co z tego że był malowany ? Ma prawo. Auto wygląda na proste, że jakiś element się różni kolorystycznie to nie znaczy że trzeba go od razu przekreślać, auto leciwe ma przede wszystkim dobrze jeździć a aspekty wizualne powinny znajdować się na drugim miejscu (choć w tym przypadku nie ma się za dużo czego czepiać), trzeba zweryfikować przebieg, jechać obejrzeć i tyle.. Jest jeszcze jedna rzecz którą trzeba mieć na uwadze, samochodów z tej półki cenowej nie ma co szukać na drugim końcu polski bo po obejrzeniu kilu egzemplarzy może się okazać że wycieczki po te auta wyniosły więcej niż chce się wydać na samo auto :D
http://obrazki.elektroda.pl/5027143500_1344194822.jpg