Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niby fajnie działa, ale wystarczy, że się tablica przykurzy i pewnie już nie odbije tak mocno światła.

Fotoradar robi też zdjęcie pod kątem 30 stopni więc moim zdaniem te naklejki nic nie dadzą ( pomijając, że dalej mamy naklejkę na szybie ).

http://e-podpis.net.hostingasp.pl/bmw/BMW_podpis_numer%20_small.jpg
Opublikowano
ale niedługo przestanie. Będzie karany właściciel i koniec. Naklejki byłyby dobre jeżeli działają bez lampy (ale pewnie tak nie jest). Już lepiej zainwestować w kupę w sprayu. Policjant ręką nie sprawdzi raczej co to :mrgreen:
Opublikowano

w polsce fotoradary często robią zdjęcia bez lampy, więc raczej to się nie sprawdzi, pomijając fakt, że pewnie pod kątem też to niewiele da. Ale może ktoś się odważy to kupić i przetestować :D

ja kiedyś na swoim aucie miałem coś takiego:

Miałem nakręcone filmy jak to działa na moim aucie, ale wszystko przepadło na wakacjach razem z moim iphonem, a nie zdążyłem powrzucać nic na kompa :(

Opublikowano

Myślę cały czas o roletach ale akurat na fotoradary mam ostatnio inny sposób. (Póki co się sprawdza). Ogólnie z tańszych sposobów to wiosna lato nakleic duze liście na dwie cyfry. Jesienią podobnie tylko liść w innym kolorze :wink: a zimą snieg w sprayu.

Z rolet się człowiek nie wytlumaczy w razie wtopy.

Opublikowano
Rolety średnio wyglądają na samochodzie... Jak gdzieś wyjeżdzam to po prostu zdejmuję tablice i tyle ale przeważnie jeżdzę w nocy więc nie widać a za dnia to już większy problem :D