Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
zły vin podali.

1.VIII.1944 - 3.X.1944 Pamiętamy 63 Dni Chwały

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

powiedz że w kulki sobie lecą bo ten jest od diesla 2004 rok.

poza tym niech doślą fotki fotela kierowcy i kierownicy bo coś się wstydzą jak na 200tysi przebiegu.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

w moderatora to sam się pobaw nie cytując podwójnie postów bo robi się wtedy nieczytelnie i godzinę przez temat się przebija.

skasuj ten vin bo żebyś miał jakiś przebłysk myśli to czyta się cały temat a nie na pałę vin rozkodowuje.

a jest on nie od tego auta jakbyś nie zauważył albo oczywistych faktów nie kojarzył.

Opublikowano
Kolego PPGG nie wprowadzaj animozji regionalnych. Ten durny tekst nie świadczy dobrze o tobie. Musisz się "oswoić" z tym, że tu każdy równy, bez względu skąd pochodzi.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

NIEMIŁY...

jakbyś wcześniej zauważył dawno został skasowany i to przed twoją ostatnią odp...

chłopcze po pierwsze to Warszawiaka nie widziałeś na oczy tylko paru słoików poznałeś :mrgreen:

po drugie pisałem że nie cytuje się posta pod postem bo bałagan to wprowadza i nie można się przez temat przekopać, wiec nie pyskuj mi na priv żebym się w moderatora bawił.

po trzecie jak to pisałem to dopiero co go wrzuciłeś (a nawet tego trzeba było nie robić kojarząc fakty Panie mądralo)i po moim poście zmieniłeś .

niemiły to dopiero mogę być jak z takimi stereotypami będziesz wyjeżdżał :norty:

a jakby był tutaj jakiś konkretny moderator to by ukrócił to i dawał bany za takie cytowanie raz za razem.

Opublikowano
Dobra, po temacie. Gdy powiedziałem, że VIN jest nie od tego auta to nagle koleś zszokowany, bo myślał, że prosiłem o VIN jakiegoś diesla, a auto sprzedane. :duh:
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
albo sprzedane dla Ciebie bo za bardzo dociekliwy jesteś :mrgreen: