Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

koledzy, nie rozbierałem jeszcze boczków na drzwiach i mam pytanie czy ta wstawka/element materiałowy/skórzany można jakoś zdemontować czy to jest przyklejone ? ostro szukam kompletu skórzanego do środka i zastanawiam się nad kupnem jasnych skórzanych foteli,kanapy do mojego czarnego wnętrza i zamiana tej wstawki z materiałowej na drzwiach jaka mam teraz na skórzana jasną.

chodzi mi o taki wygląd

http://img194.imageshack.us/img194/2035/r9rs.jpg

• Moderatorzy
Opublikowano
Raczej nie jest rozbieralne. Nie jest to tak, że masz kawałek plastiku obity materiałem i możesz go na jakiś zatrzaskach zdjąć. Jest to albo w całości boczek (który w tym miejscu jest obity), albo zgrzane te dwa kawałki (co też eliminuje rozebranie).
Opublikowano

tak to wygląda od wewnątrz , właściciel twierdzi ze nie będzie z wymiana problemu, wole jednak się upewnić czy to plug&play bo czarno to jakoś widzę.

http://img716.imageshack.us/img716/7239/rbh2.jpg

• Moderatorzy
Opublikowano
No właśnie... nie za bardzo jest jak... Tapicer może faktycznie ogranie.... ale plug&play to to raczej nie jest - tam masz zgrzane jakieś elementy.
Opublikowano

czekam na dokładniejsze zdjęcia strony montażowej tych boczków, prześle je do tapicera może on ten temat ogarnie.

waszym zdaniem koledzy jasne fotele/kanapa/boczki( tylko ten element o którym rozmawiamy reszta boku czarna) w ciemnym wnętrzu podoba wam sie ?

Opublikowano
jak Ci tapicer zgrzewy poucina i zrobi rzezbe to bedzie skrzypieć piszczeć itd nie jest to szczesliwe rozwiazanie!!
  • Moderatorzy
Opublikowano

waszym zdaniem koledzy jasne fotele/kanapa/boczki( tylko ten element o którym rozmawiamy reszta boku czarna) w ciemnym wnętrzu podoba wam sie ?

:cool2: Moim zdaniem fajnie będzie wyglądać