Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Super.

... Poinformowal tylko że malowany byl przedni zderzak ale autko jesy poskaładane że nawet nie widać...

Dzieki jeszcze raz bo przy moim temperamencie jak bym zajechal na miejsce i zobaczył trupa to chłop by ze złamanym nosem już był....

Zaczynam żałować sprzedaży S8 :-(

s8 nie żałuj, jak jz znajdziesz zdrowe 545 to sam zobaczysz jaka jest różnica w mocy i jeździe. Mam porównanie- s8 nie ma po co podjezdżać na swiatłach obok 545.

A odnośnie nieznającego się sprzedającego:

Łże w zywy telefon, jeśli niby ja byłem pierwszym oglądającym to może i faktycznie się nie zna i nie wiedział że pylona dookoła, ale teraz jak mu zmierzyłem i wytknąłem, a on dalej brnie w zaparte to ewidentnie zasługuje na roztrzaskanie nosa.A przedni zderzak wisi jak śmieć, więc "poskładany że nawet nie widać" to trochę dużo powiedziane. Kwestia lakiernicza to akurat najmniejszy problem tego auta, jak dla mnie to tam bez 5 tys na ogarnięcie nie ma co podchodzić, a i tak wszystkich denerwujących detali nie usuniesz. Będzie chłopina jajka jeździł święcić tym idealnym wozem, może i klimę będzie miał szansę sprawdzić w czerwcu :)

• Odpowiedzi 76
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Zakładam, że kolega tomi5 miał 4.2 360km (z v10 5.2 na 545 raczej by nie zjechał?) i właśnie takim jeździłem, zresztą latałem też sporo a6 c6 4.2. na plus dla audi jest brzmienie- moze wynika z gorszego wyciszenia, ale tamta "fauka" naprawdę brzmi dobrze... i na tym koniec plusów audi, 545 jest w każdym detalu lepsze, w każdym zakresie przyspieszeń szybsze
Opublikowano
Ale trzeba znaleźć i tylno na gazie no i już tracisz przestrzeń w bagażniku, a w kole za dużo nie wejdzie, no i przy tym spalaniu ...
Opublikowano

Witam wszystkich forumowiczów,

Jestem ciekawy, czy ktoś z was-wydających opinie na temat samochodu był i oglądał ten egzemplarz, czy tylko bazujecie na wypocinach nieuczciwego handlarza DEXX'a, który przyjechał wyrwać dobry wóz za bezcen z nieskalibrowanym miernikiem lakieru z allegro za 50PLN i szukał ch*** do dupy razem ze swoją rodzinką pocąc się przy tym jak pedofil w zabawkowym z wywalonym językiem, a kiedy wszystkie jego sztuczki i tricki poszły na marne zagroził sprzedającemu, że zrobi ten cały cyrk jaki ma miejsce wyżej jeśli nie zapłaci mu za hotele dla wszystkich z którymi przyjechał, obiadki i benzyne i proszę bardzo mamy to co mamy, więc zastanawia mnie wogóle sens prowadzenia takiego forum/tematu skoro nie jest on żetelny i bazuje na opiniach ludzi, którzy zostali wykiwani przez innych handlarzy (jak to miało miejsce w jego przypadku kiedy to wpłacił 2500PLN zaliczki za auto, którego nie dostał) lub pogrążonych w żalu desperatach kupujących padła i wkładających w nie całe swoje oszczędności ze skarbonki świnki np. na SUBARU IMPREZE GT z 95 roku, a teraz próbują wyłudzać pieniądze od innych w beszczelny sposób...

Co do samej BMW wiem, bo jeździłem i widziałem- auto jest w bardzo dobrej kondycji, świetnie się prowadzi i wygląda, lakierowany był przedni zderzak, który nie wisi jak jęzor Dexx'a oraz tylne prawe nadkole co nie zmienia faktu, że auto jest bezwypadkowe, a powtórnie lakierowanych samochodów z przedziału do 5 lat równe jest 70% więc to żadna wada, zawieszenie-super prowadzi się rewelacyjnie, nie ściąga, nie znosi, nic nie puka, silnik-super, skrzynia-super zmienia biegi niezauważalnie, na trybie sportowym również bez względu czy w automacie czy ręcznie, wnętrze i wyposażenie bajka navi prof i te rewelacyjne wentylowane fotele!

A jeśli chodzi o utarcie nosa to mogłeś spróbować :mad2: , nie wiem jakie szanse miał byś w tej konfrontacji, pewnie żadne bo jesteś cwaniakiem tylko na forum i tylko w gębie! :nienie:

Pozdrawiam :D

Opublikowano

Jestem ciekawy, czy ktoś z was-wydających opinie na temat samochodu był i oglądał ten egzemplarz, czy tylko bazujecie na wypocinach nieuczciwego handlarza DEXX'a, który przyjechał wyrwać dobry wóz za bezcen z nieskalibrowanym miernikiem lakieru z allegro za 50PLN i szukał ch*** do dupy razem ze swoją rodzinką pocąc się przy tym jak pedofil w zabawkowym z wywalonym językiem, a kiedy wszystkie jego sztuczki i tricki poszły na marne zagroził sprzedającemu, że zrobi ten cały cyrk jaki ma miejsce wyżej jeśli nie zapłaci mu za hotele dla wszystkich z którymi przyjechał, obiadki i benzyne i proszę bardzo mamy to co mamy, więc zastanawia mnie wogóle sens prowadzenia takiego forum/tematu skoro nie jest on żetelny i bazuje na opiniach ludzi, którzy zostali wykiwani przez innych handlarzy (jak to miało miejsce w jego przypadku kiedy to wpłacił 2500PLN zaliczki za auto, którego nie dostał) lub pogrążonych w żalu desperatach kupujących padła i wkładających w nie całe swoje oszczędności ze skarbonki świnki np. na SUBARU IMPREZE GT z 95 roku, a teraz próbują wyłudzać pieniądze od innych w beszczelny sposób...

Co do samej BMW wiem, bo jeździłem i widziałem- auto jest w bardzo dobrej kondycji, świetnie się prowadzi i wygląda, lakierowany był przedni zderzak, który nie wisi jak jęzor Dexx'a oraz tylne prawe nadkole co nie zmienia faktu, że auto jest bezwypadkowe, a powtórnie lakierowanych samochodów z przedziału do 5 lat równe jest 70% więc to żadna wada, zawieszenie-super prowadzi się rewelacyjnie, nie ściąga, nie znosi, nic nie puka, silnik-super, skrzynia-super zmienia biegi niezauważalnie, na trybie sportowym również bez względu czy w automacie czy ręcznie, wnętrze i wyposażenie bajka navi prof i te rewelacyjne wentylowane fotele!

A jeśli chodzi o utarcie nosa to mogłeś spróbować :mad2: , nie wiem jakie szanse miał byś w tej konfrontacji, pewnie żadne bo jesteś cwaniakiem tylko na forum i tylko w gębie! :nienie:

dzięki handlarzyku za reklamę, napewno skorzystamy z twojej okazyjnej oferty tego świetnego i zarazem wymarzonego bmw.

Opublikowano

Dlatego ja zawsze w ogłoszeniach zastrzegam "proszę przyjeżdżać pod krawatem"

Ci w krawatach się nie awanturują.

Opublikowano
No to się wydało, że przyjechałem wyrwać dobry wóz za bezcen :D Faktycznie trzeba było spróbowac obić ryja, może bym tak teraz nie cwaniaczył tylko leżał w szpitalu i jęczał z żalu że takiej świetnej "beemwicy" nie kupiłem. Sam powiedziałeś, że jesteś w stanie za benzynę oddać jak się okaże, że opis jest nierzetelny, później jakoś nie podejmowałeś tego tematu. Na hotele nie chciałem. Tak więc jeszcze raz przepraszam, że psuję opinię, może ktoś z okolicy jednak podjedzie i zweryfikuje, czy tak strasznie nakłamałem? Fakt jest faktem, jaja będziesz nią jeździł święcić bo aż takiego jelenia nie trafisz, chyba że za 25tys :norty: A miernik kosztował stówkę, nie 50zł więc nie rób tu ze mnie dziada :), poza tym strasznie zbladłeś na widok tego miernika. Z resztą i tak był tylko formalnością, na pierwszy rzut oka widać że fura zmalowana. I te wieśniackie Mki ponaklejane na konsoli środkowej i słupkach... Jednak żałuję, że jej nie kupiłem, pasowałaby do mojej imprezy GT 95r w garażu- jest podobnej wartości. To tyle, powodzonka przy opłacaniu akcyzy i rejestracji. Oc proponuje wykupić płatne jednorazowo na cały rok- jest taniej niż w ratach, a na pewno się przyda :cool2:
Opublikowano

Od kiedy ?

Opublikowano

Od kiedy ?

O w mordę....nie znasz klasyki.

A Impreza GT ma wszystkie auta świata pod sobą.:)

Opublikowano

Od kiedy ?

O w mordę....nie znasz klasyki.

A Impreza GT ma wszystkie auta świata pod sobą.:)

Być może nie znam a być może to klasyka dla ciebie.

Opublikowano

Abstrahując już od faktu, że pisze to zakompleksiony handlarzyna: jak taka żyleta, byłeś oglądać to czegoś k**** jej nie kupił?

A-Z

Myjnia ręczna ● pranie tapicerek ● czyszczenie skór ● doradztwo zakupowe

Ul. Sportowa 6, 55-095 Mirków ok. Wrocławia

536 - 802 - 804

Opublikowano

No to sorry, w ten sposób tego nie zrozumiałem po prostu.

A Misia parę dni temu ponownie oglądałem.

Opublikowano
Czasy się zmieniają....a może nie?

Idealnie pasuje do dzisiejszej dyskusji z handlarzykiem od aut.

U nas w Gubinie poziom handlarzy jakby półkę wyżej.

Co poniektórzy pokończyli nawet uczelnie, np. zaoczne liceum :D ale jakby nie było to takich trupów w Gubinie nie ma a i handlarze poziomem i inteligencją trochę brzmią lepiej.

Opublikowano
ja myślałem że w Gubinie jest Wyższa Szkoła Handlowania Autami, mają podobno filię w Radomiu ze specjalizacją auta ze Szwajcarii. :mrgreen:
Opublikowano
ja myślałem że w Gubinie jest Wyższa Szkoła Handlowania Autami, mają podobno filię w Radomiu ze specjalizacją auta ze Szwajcarii. :mrgreen:

To fakt, że handlarzyki z Gubina mogliby szkolić innych w Polsce. Najwięcej mają aut, najwięcej sprzedają i najlepiej potrafią sprzedać.

Ale z tego co widać na placach w Gubinie, tosporo handlarzy z Polski przyjeżdża po auta do Gubina i chyba po lekcje, więc chyba towar pierwsza klasa, a i wykładowcy na najwyższym, profesorkim poziomie.

Opublikowano

Panowie nie zapominajcie o FSD :)

Pozdrawiam

Sprzedam Graty po Aucie :

- Wybierak ( Joystik ) Zmiany biegów zwykły do F10-tki - cena 200zł ! ( stan idealny )

- Licznik Europejski F10 ( stan BDB ) - cena 200zł

Opublikowano
Panowie nie zapominajcie o FSD :)

Pozdrawiam

Szkoła jak większość ma wiele placówek z różnymi specjalnościami wymieniłem te najbardziej prestiżowe. Podobno ruszył już Erasmus i na wymianę i praktyki przyjeżdżają głodni wiedzy studenci z całej Europy :mrgreen: najwybitniejsi są Turcy i Jugoslowianie :cool2:

Opublikowano
Wszyscy czekają na debiut Czeczenów...

A-Z

Myjnia ręczna ● pranie tapicerek ● czyszczenie skór ● doradztwo zakupowe

Ul. Sportowa 6, 55-095 Mirków ok. Wrocławia

536 - 802 - 804

Opublikowano

Czeczeni w broni i narkotykach się specjalizują auta to za śmieszny biznes dla nich.

A w Drezdenku jest szkoła przyzakładowa.