Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Tak baranie, wniosłem- np. że nie jest przygotowany do rejestracji. Masz cokolwiek do powiedzenia na temat tego samochodu? jak nie to wy****dalaj. a propo info na priv to 4 osoby napisały do mnie że jesteś buc i szkoda z tobą w polemikę wchodzić bo zawsze bryzgasz agresją. Także miłego wieczoru, ja się więcej do tego marnego poziomu nie zniżam panie troglodyto (wygogluj) ekspercie wszechwiedzący beemkowy
  • Odpowiedzi 76
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
:mad2: cała ta strona dyskusji nie na temat tego auta. adalbert wywróżył że złom, i tyle. Zobacz jaki burdel na tym forum robisz, już wiem jak te wszystkie posty nabiłeś. Kozak w necie ciota w świecie. Nara
Opublikowano
Chłopaczku, ty nadal nie rozumiesz co to jest forum. Na pewno nie twoje prywatne pastwisko, licz się też z innymi. Wracaj do czworaków. I to by było na tyle.
Opublikowano
:mad2: cała ta strona dyskusji nie na temat tego auta. adalbert wywróżył że złom, i tyle. Zobacz jaki burdel na tym forum robisz, już wiem jak te wszystkie posty nabiłeś. Kozak w necie ciota w świecie. Nara

A co ty wywróżyłeś. G...o Pamiętaj burku łańcuchowo- pociągowy, że nie wniosłeś nic oprócz nazwania wypowiadających się forumowiczów, hejterami i koniobijcami.

Opublikowano
to było do ciebie, nie do forumowiczów. I kto tu ciśnienia nie trzyma? ale mam ubaw z ciebie :lol:
Opublikowano
Zadałem sobie "trud" przeczytania twoich koślawych postów. Polecam ci lekturę tego co sam napisałeś i "wniosłeś" do tego forum. Żenada, poziom sięrmiężno-buraczany, ale polecam dla wyjasnienia co sobą do tej pory prezentowałeś. Bywaj.
Opublikowano
Zadałem sobie "trud" przeczytania twoich koślawych postów. Polecam ci lekturę tego co sam napisałeś i "wniosłeś" do tego forum. Żenada, poziom sięrmiężno-buraczany, ale polecam dla wyjasnienia co sobą do tej pory prezentowałeś. Bywaj.

http://s.mlkshk.com/r/S2J1

Opublikowano

A więc byłem i oglądałem tą laleczkę. Sprzedający gwarantował głową, że auto jest nigdzie nielakierowane powtórnie. Nienajnowszy wóz, pogodziłbym się że był pylony element czy dwa, wystarczyło o tym powiedzieć. Fakty na temat tego auta są następujące:

1. lakierowane obie strony i to bardzo słaaaabo, dodatkowo kilka rys i zaprawek pędzlem tapeciarskim. Miernik był tylko formalnością, gołym okiem było widać że to kaszana. Jak zacząłem mierzyć, po przystawieniu miernika zostawały ślady na bezbarwnym, o co zresztą sprzedający miał pretensje. To ja się pytam jakiej jakości jest ten lakier, skoro rysuje go dotknięcie plastiku.

2. Wnętrze przyzwoite, na kuble kierowcy znaczne wytarcie, ale poza tym bez jakiejś tragedii. Skóra na kierownicy ładna

3. Klejony prawy reflektor- wygląda jakby był rozbierany w celu naprawy brewki. Jest poklejony silikonem, brewka oczywiście nie świeci w całości. Soczewka ma zeza rozbieznego, nie sprawdziłem czy xenon skrętny działa bo nie chciało mi się juz dłużej na to patrzeć.

4. Mimo zapewnień sprzedającego że silnik nie był myty, na osłonie stała woda i ślady starego błota olejowego. Na górze na pokrywie itp zero kurzu. Spod pokryw zaworów bił żywy świeży olej. "Silnik niemyty, auto myte na myjni i pewnie tu woda ściekła"

5. Inspekcje pokasowane- ustawione standardowo co 2 lata, czyli grudzień 2015.

Nie wpinałem nawet kompa.

Nie chciało mi się bliżej oglądać tego auta, na moje pytanie co z kwestią, że mówił że zwróci za paliwo, jeśli się okaże, że auto nie jest takie, jak opowiadał, odparł, że dużo mówił i nie pamięta, poza tym się nie zna i dla niego wóz jest w idealnym stanie. Jakbym był z dwa lata młodszy to pewnie bym mu nos dobrze zmasakrował, ale stwierdzilem, że życie dość go pokarało tym że jest ożeniony z taką padaką. Cena dogadana przez telefon 36 tys (do opłat), na miejscu był skłonny negocjować ale stwierdziłem, że nawet za 30 bym tego nie chciał. Najgorsze że auto ewidentnie było źle traktowane, nie wyobrażam sobie oszczędzania na głupim reflektorze. Na serwisy też pewnie nie był skory łożyć kat-użytkownik tego auta. Aha, książka serwisowa widziała ostatnio ASO chyba z 5 lat temu, pieczątki są z jakichś zwykłych garaży bez autoryzacji BMW. Ale nie polemizuję z tym przebiegiem 210tys, bo może i oryginalny......jak sam lakier. OSTRZEGAM WSZYSTKICH, nie dość że handlarz amator i liczy na totalnego jelenia, który uwierzy w historyjki o wspaniałości tego samochodu, to jeszcze sam samochód sprawia wrażenie, jakby wołał o pieniądze, które ktoś na nim przyoszczędził. MIEJSCOWOŚĆ CZARNY BÓR koło Wałbrzycha, adresu też nie chciał podać tylko pod kościołem ustawkę zorganizował. Nie myślałem, że ludzie aż tak potrafią kłamać w kwestiach tak łatwych do zweryfikowania. Mina sprzedawcy gdy zobaczył miernik lakieru bezcenna....

Opublikowano

Nagrzany byłem na v8, na szczęście lepszy wóź już został zakupiony.

Wierz mi że nie taki amator. Uzbrojony we wprawne oczy, kompa i miernik. Po prostu nie sądziłem, że aż tak można ściemniać. Przecież to było oczywiste, że te ściemy momentalnie wyjdą na jaw- ja bym się tak nie odważył. Ale założenie, że skoro ja nie zjem lwa to lew nie zje mnie okazało się błędne :( Dopilnuje w ramach rewanżu, żeby sobie chwilkę tym autkiem pojeździł. Sam mówił że go na to stać :) Wóz pewnie skończy jako zdzwonowany na ubezpieczenie i promocja za 19 tys, bo nie sądzę żeby się jakiś jeleń na to trafił. To nie golfik za 3 tys

A poza tym to nie była żadna promocja, 36tys+ok 6 tys akcyza z rejestracją, jakies wymiany oleje itp i robi się 43 jak nic, a to już praktycznie cena rynkowa. Nie chcałem zaoszczędzić, tylko kupić dobre auto, dlatego też kupiłem inną za 47

Opublikowano

Nie żebym coś mówił:

Jak dla mnie to wali mnie czy były lakierowane dwa elementy czy cztery- na lakierze się nie jeździ. Dopóki nie ma nieprofesjonalnej ingerencji w konstrukcję, grubość lakieru nie ma najmniejszego znaczenia, od grubości lakieru znacznie ważniejszy jest stopień wyeksploatowania podzespołów.

To słowa kolegi Dexx w tym temacie

Opublikowano
...Nienajnowszy wóz, pogodziłbym się że był pylony element czy dwa, wystarczyło o tym powiedzieć....

.....lakierowane obie strony i to bardzo słaaaabo, dodatkowo kilka rys i zaprawek pędzlem tapeciarskim.....

To również moje słowa

Opublikowano

Małe pytanie ... dlaczego jakbyś był w lata młodszy to byś mu "pokazał gdzie raki zimują" a teraz już nie ?

Druga sprawa, że fajne 545 nie chodzą w tej kasie ... poza PL.

Sam się zastanawiałem wiele razy nad tym modelem, ale ciężko coś fajnego w ori mPasztecie znaleźć.

Jaka fura została zakupiona ?

Opublikowano

Powiedzmy że z wiekiem człowiek analizuje....czy mu potrzebny wyrok w zawieszeniu czy nie na przykład :) .Nie uśmiechało mi się płacić mu renty później, jak już pisałem posiadanie tego padła będzie dla niego wystarczającą karą. W mpasztecie to zapomnij, nie ma szans znaleźć nic z tym piecem. Zakupiona została również 545

A propo Wałbrzycha, zapomniałem dodać, że przedni zderzak wisi. ODniosłem takie wrażenie po zdjęciach, ale jak o to zapytałem, superhandlarz odpowiedział, że jest spasowany idealnie :mad2:

Opublikowano

Szanse są, u mojego mechanika jakoś półtora roku temu, stała na warsztacie 545 w mPaku ori, ciemny środek, czarna itd - przegląd robili po zakupie.

Niestety w at była.

Opublikowano

http://otomoto.pl/bmw-545-individual-C31497205.html

Jest znowu. Potaniała 400zł. Dalej bezczel gwarantuje rzetelność opisu. Oprócz super znaczka M na tylnej klapie, małe Mki są naklejone na słupkach drzwi i na konsoli środkowej nad nawiewami. Widać rzeźbę na prawym reflektorze. tablice też profesjonalnie zamazane na co drugim zdjęciu. Wrzucam foty coby nie zaginęła w akcji

http://img01-otomoto.sogastatic.pl/C31497205_13.jpg

http://img01-otomoto.sogastatic.pl/C31497205_12.jpg

http://img02-otomoto.sogastatic.pl/C31497205_18.jpg

http://img01-otomoto.sogastatic.pl/C31497205_11.jpg

http://img01-otomoto.sogastatic.pl/C31497205_15.jpg

Opublikowano
"Blachy" może mieć zamazane. Nie ma w Szwajcarii takich rejestracji jak ta. To zwykła tektura i w dodatku zle skonfigurowana ze znaczkiem i brak herbu kantonu. Nie jest to również "tektura" wyjazdowa, a malował to wszystko jakiś malarz pokojowy i to kiepski.
Opublikowano

Sam się zastanawiałem wiele razy nad tym modelem, ale ciężko coś fajnego w ori mPasztecie znaleźć.

Ja też myslałem z rok nad 545i, szukałem, oglądałem z 10 sztuk, nic godnego uwagi do 60 tys zł nie dało sie w Polsce kupić. Jedna sztuka była fajna, ale automat i szybko się sprzedała.

Kupiłem M5 e39 i myślę ze to dobry wybór....

spieszmy się kochac e36, tak szybko odchodzą...
Opublikowano
Szukałem v8 dłuzszą chwilę, i wygląda to nastepująco: jest mpak, są komforty= nie ma manuala i jest mała navi, albo jest manul to nie ma mpaka i aktywnego zawiasu i kierownicy itp itd. A jak jest wszystko to był rogal o drzewo zawinięty :cry2: Nie ma opcji żeby przebierać jak w dieslach, prawdopodobieństwo, że znajdziesz zdrową sztukę w konfiguracji takiej jak chcesz jest praktycznie równe zeru
Opublikowano

Super.

Miałem dzisiaj o 8 startować i ogladac to autko, ale dzięki temu tematowi juz wiem że nie warto jechać, tym bardziej że sprzedawca rowniez zapewniał że auto malina i nawet na serwis BMW sie zgodził. Poinformowal tylko że malowany byl przedni zderzak ale autko jesy poskaładane że nawet nie widać...

Dzieki jeszcze raz bo przy moim temperamencie jak bym zajechal na miejsce i zobaczył trupa to chłop by ze złamanym nosem już był....

Zaczynam żałować sprzedaży S8 :-(

Opublikowano
czyli autko fajne tylko na fotkach a tak a propo dyskusji to adalbert i dexx naprawdę miałem niezły ubaw czytając waszą wymianę textów :) jesteście "miszczami" epitetów :D adalbert chociaż pochwaliłbyś się swoim BMW w profilu,wstyd że stare czy strach że nowe i skubną?