Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja mam BMW e90 320d 2005r ma teraz 110tys mam go 3lata przejeżdzam 10tys. w rok raz na 3,4 miesiące robię trasę 600km przebieg sprawdzany w aso...

Moj starszy ma MLa W164 3.2 dci 2009r kupił go jak miał 1,5roku miał 100tys sprawdzane w aso ale On przejeżdża 10-12 w rok

Najlepszy przykład to moj renault master z 2005r ma na dziś nie całe 70tys bo od nowości jeździ 2 razy w tyg na drugi koniec miasta i spowrotem 24km jednorazowo po zaopatrzenie gastronomiczne... a przez zime stoi prawie nie ruszany bo nie ma sezonu na przyjęcia okolicznościowe...

Master mojego brata lata po europie w kwietniu będzie miał 2 lata ma na dzis 175tys... szybko leci

Mam paru kolegów którzy kupili szybkie i mocne diesle z automatem i jeżdżą po mieście... tak jak ja tez nadal bede jezdził po mieście

Wiec nie mówcie ze wszyscy walą przebiegi bo to nieprawda!

Oczywiście napisze nawet jak bedzie miał 300tys to napisze prawdę bo nie mam zamiaru kręcić bo go nie kupie z tym przebiegiem!! ale nie można zakładać po wytartej kierownicy ze przebieg nie jest autentyczny... moze jezdziła baba i miała pierścionki i wytarła moze stolarz który miał papier ścierny na dłoniach... a może kierownica jest obszyta słabej jakości materiałem i dlatego tak wygląda....

Fakt jechałem kiedyś e39 300tys,km i nie miała nic powycierane... wyglądała jak prawie nowa!

Opublikowano

Koledzy nawiązali do innych tematów, sensu kupna diesla robiąc 10-12 tysi rocznie i opłacalności.

I tego ile się dieslem w PL robi km a ile w DE

Opublikowano

rozumiem tylko chciałem przytoczyć konkretne przykłady

Oczywiście w DE z tego co sie widzi nie oszczędzają w km.....

Nie ma co gadać w czwartek lub piątek zdam relację z wypadu....

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
rozumiem tylko chciałem przytoczyć konkretne przykłady

Oczywiście w DE z tego co sie widzi nie oszczędzają w km.....

Nie ma co gadać w czwartek lub piątek zdam relację z wypadu....

Powiedz gościowi ze jak cos wyjdzie w ASO nie tak to wychodzisz bez pożegnania a on płaci 600 zł za sprawdzenie - zapytaj czy się zgadza ... :mrgreen:

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Mam paru kolegów którzy kupili szybkie i mocne diesle z automatem i jeżdżą po mieście... tak jak ja tez nadal bede jezdził po mieście

Wiec nie mówcie ze wszyscy walą przebiegi bo to nieprawda!

wszyscy nie.ale jak Ci wybudują autostradę to też będziesz.

nawet jak są obwodnice to się km trzaska.

w wawie dawniej jak nie było S2 Praga-Konstancin 30km teraz obwodnicą 50km.

w Berlinie na przeciwny koniec miasta 20 km i 2h, ringiem 70km i 30 min.

takie są realia.

na zachodzie fura śmiga i tyle.

1.VIII.1944 - 3.X.1944 Pamiętamy 63 Dni Chwały