Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Jestem nowym użytkownikiem kiedyś miałem konto ale login mi uciekł gdzies :) Do rzeczy:

Znalazłem co nie co na temat tego bmw ale nic konkretnego....

http://otomoto.pl/bmw-535-d-e60-biturbo-m-pakiet-full-C30556328.html

WBANC910X0B758767

Co sądzicie bede bardzo wdzięczny za pomoc!!

Wiem ze ktoś u was na forum wrzucał to auto w lipcu wię to już daje do myślenia!!

Opublikowano

Wiem ale nie przeszkadza mi to ze jest dokładany m-pakiet, bardziej mnie interesuje:

Wypadkowość

Przebieg

i Wasza opinia

Wstępnie umówiłem sie z typem na Środę w ASO w Lublinie... Powiedziałem mu ze wyjdzie w aso walony przebieg itp. Odpowiedział ze wie i nie ma problemu.... Twierdzi ze przebieg jest ori...

Opublikowano

Kierat skręcony na części zdjęć, konkretnie na zdjęciu wnętrza, ale widać jak byk że coś na nim jest.

Najbardziej newralgiczną część fotela starano się pominąć ale i tak widać że boczek zajechany masakrycznie, ogólnie fotel wypierdziany ale nie wiem czy to skóra bo nie rozkodowałeś vin-u.

Nie dołożony mPak, ale dołożone zderzaki i koła, nie sądzisz chyba że założył bo akurat miał zbędne parę groszy.

Ogólnie wysoka jak 530x, chyba że profil na pałę dobrany i wizualnie tak myli.

No to już coś możesz o niej pomyśleć, przebieg oczywiście polski.

Opublikowano (edytowane)

Co do profilu opony to jest 40 wiec ok

Kierownica rzeczywiście wytarta !!

Fotel na szwach również (ale ja mam e90 o5r 110tys przebiegu i tez mam skóre przetartą w tym miejscu) od wsiadania i wysiadania (jazda po mieście)

Przebieg uważam ze jest taka "możliwość" ze ma te 160 bo ja mam tez niski przebieg

Co do tego ze dołożył mpaka bo miał wolną gotówkę, tak wierze bo ja dorzuciłem do siebie i pare innych rzeczy też zmieniłem. miał jeszcze 19 pamiętam stare fotki... ale idzie na 18 bo 19 do X chce pchać..

Mówi ze ma jeszcze nowsze f-vat z listpada na wymiane oleju,filtrów, akumulatora, świec dorzuca opony letnie i zimowe

Wiecie zdaje sobie sprawę ze może być kiera zdarta czy fotel ponieważ jest jakis powód niskiej ceny auta... Ale nie chce byc oszukany na przebieg i wypadkowośc danego modelu...

ten egzemplarz to tez chyba lipa zderzak nie spasowany...

http://otomoto.pl/bmw-535-m-pakiet-C31597944.html

Edytowane przez SYTYBMW
Opublikowano

Ja mam 200 tysi na sportsize, gdzie raczej boczek w ss istnieje i nie jest płaski jak w przypadku taboretów zwykłych, dodatkowo u mnie nie półskóra a półcoś.

A tak nie wygląda, mimo że we wszelakich skórach gładkich, matach windstopperach ostrych jeźdżę, również dużo po mieście.

Widać, że samochód zamęczony, bo po prostu widać.

Grzecznie śmiem twierdzić, że może twój przebieg jest stanem licznika ... nie wiem.

Ale jak się tobie podoba to sprawdzaj, może jest warty coś, ja bym odpuścił.

Opublikowano
Zawsze jak kupuje używany samochód to jade do aso i wszystko sprawdzam, mam kolego który ma nsc-a i on zawsze sprawdza przebieg itp. Więc wiem ze moje auta dotychczas miały prawdziwe przebiegi i nie miały ukrytych wad... Tak jak pisałem cena jest niska więc coś musi być na żeczy... Jeżeli auto ma faktycznie taki przebieg no to musi być pomęczone we wnętrzu bo ktoś po prostu nie dbał... Rzeczywiście co do tej kierownicy mam wątpliwości....
Opublikowano

jesli wierzysz w przebieg 160tys w tym samochodzie, to we wszystko jestes w stanie uwierzyc :mrgreen:

....nawet ze jest z 2005 :duh:

Opublikowano

Dane do numeru podwozia: WBANC910X0B758767

Nazwa modelu: 535D

Wykonanie: Europa

Wpisz kod: NC91

E-Code: E60

Budowa ciała: Limuzyna

Kierownicy: lewa

Liczba drzwi: 4

Silnik: M57X - 3,00 l (200kW)

Dysk: Napęd na tylne koła

Skrzynia biegów: automatycznie

Kolor zewnętrzny: Czarny Sapphire Metallic ( 475 )

Wnętrze: Skóra Dakota / czarny (LCSW)

Data produkcji: 25.11.2004

Pracy: Dingolfing

Kod Wyposażenie standardowe Wyposażenie standardowe

S534A

Klimat Automatyczna klimatyzacja

S540A

Kontrola prędkości Tempomat

S548A

Przebieg prędkościomierz Km skalibrowany prędkościomierz

S785A

Białe wskaźniki Wskaźnik biały kierunek

S851A

Wersja w języku niemieckim Wersja w języku niemieckim

Kod Urządzenia specjalne Wyposażenie opcjonalne

S205A

Automatyczna skrzynia biegów Automatyczna skrzynia biegów

S216A

Wspomaganie układu kierowniczego Servotronic HYDRO-kierownicy Servotronic

S229A

Dynamic Drive Dynamic Drive

S354A

Szyby zielony klin Zielone szyby, band-zielony odcień

S423A

Dywaniki welurowe Dywaniki podłogowe Velours

S428A

Trójkąt ostrzegawczy i apteczka Trójkąt ostrzegawczy i apteczka

S435A

Drobno drewna szlachetnego Fine drewna szlachetnego

S459A

Elektryczna regulacja siedzenia z pamięcią Elektryczna regulacja foteli z pamięcią

S494A

Ogrzewanie fotela kierowcy / pasażera Ogrzewanie fotela kierowcy / pasażera

S502A

Spryskiwacze reflektorów Spryskiwacze reflektorów

S508A

Park Distance Control (PDC) Park Distance Control (PDC)

S522A

Ksenonowe światła Ksenonowe światła

Zakrętów S524A

Reflektory adaptacyjne Reflektory adaptacyjne

S609A

System nawigacji Professional System nawigacji Professional *

S620A

Wprowadzanie głosowe Sterowanie głosem

S644A

Przygotowanie, telefon komórkowy m. Bluetooth Przygotowanie f telefonu komórkowego w technologii Bluetooth

S698A

Area Code 2 do DVD Area Code 2 do DVD

S760A

Wysoki połysk Shadow Line Shadow line wysoki połysk

S761A

Indywidualne oszklenie ochrona przed słońcem Indywidualne oszklenie parasolka

L801A

Wersja Kraj Niemcy Wersja krajowa Niemcy

S863A

Dystrybutorem katalog Europa Sprzedawca katalog Europa

S879A

Literatura niemiecka zarządu Na pokładzie pojazdu literatura niemiecka

S8SAA

Kraj-odblokowanie nawigacji. Żądanie dostępu nawigacji, kraj-spec.

S8SBA

Telematyka kraju aktywacji. Żądanie dostępu telematyka, kraj-spec.

S8SCA

Telematyka kraju aktywacji. Żądanie dostępu telematyka, kraj-spec.

S8SPA

COP kontrola Jednostka sterująca COP

S915A

Eliminacja zewnętrzna ochrona skóry Usuń lakier bezbarwny

Opublikowano

Chciałem potwierdzenia plastiku a nie skóry z vin-u ale nie znalazłem.

Co do przebiegu ... moim zdaniem zweryfikować możńa po ostatnim wpisie w kompie w aso, oczywiście pomijając celowe przejażdżki co cwańszych mądrutków, ale konkretnie w de czy skąd tam pochodzi, ostatni czy przedostatni data i przy jakim przebiegu. Ja tak u siebie robiłem, bo sprawdzi mi gdzie może i gdzie jest zapisane w samochodzie ale to można zrobić jaki się chce przebieg.

Opublikowano
Jakis czas temu kolega poczynił zakup podobnej e60 z my motorem i takim wnętrzem. Tam był salon Polska, jeden kierowca (firma) stan wnętrza ocenialbym na podobny z przewaga tej kumpla, tylko przebieg w jego to 575 tys.km :mrgreen: :cool2:
Opublikowano

No jutro jade do bmw aso u mnie w mieście mam znajomego i moze powie mi coś na ten temat...

Dzięki za poświęcony czas :)

Opublikowano

A więc byłem dzis w aso częstochowa po vinie sprawdziliśmy...

rok produkcji 11.2004 data pierwszej rejestracji 04.2005

Regularne serwisy do 100tys w Niemczech... wymieniona zmieniarka na gwarancji oraz czujnik dsc... oprócz tego olej w skrzyni itp...

Przy 142tys auto było w tym samym serwisie w Niemczech ale nie ma wpisu co było robione... zapisał sie tylko przebieg z klucza.

Zadzwoniłem do typka pytam z jakim przebiegiem kupił auto, powiedział ze koło 140ty. nie pamięta dokładnie... wiec sie pokrywa, malował przedni błotnik i drzwi części zostały ori bo były tylko porysane, tak twierdzi. Auto ma 2lata wiec przejechał 10tys. w rok. Ja też przejeżdżam 10 w rok... Gadałem z nim ostatecznie i dosyć poważnie, żeby powiedział mi co i jak bo wyjdzie wszystko w aso,a nie chce go obarczać zwrotem kosztów za serwis. powiedział ze jest wszystko ok... Poprosiłem go ze jesli jest coś nie tak z tym autem a wyjdzie to na serwisie to zeby mi powiedział ze mam nie jechac i tyle... Powiedział ze rozumie moje obawy i ze nie ma czego sie bać i zaprasza mnie na jazdę próbną..

W czwartek mam zamówioną wizytę z aso lublin i zobaczymy co i jak!!

Opublikowano

No dobra, ale data tego serwisu w de przy tych 142 tysiach.

Dziwne, że nie ma info co było robione.

Opublikowano

2011r ale miesiąca nie pamiętam. Wiem ze jak obliczyłem to by sie pokrywało to ze np. zarysował auto i przyjechał na oględziny, aso wyceniło szkodę obliczył ze mu sie nie opłaca malować i ze ma fure 6lat i sprzedaje porysowane. Dlatego może nie być wpisu bo nic nie naprawiono.... Przeprowadzili tylko wycenę...

wizyty w aso miał co 20tys do 100tys. noi ten wpis pprzy 140tys.

Opublikowano

No szczerze to nie ma sensownej odpowiedzi na to... Kolega w bmw pokazał mi X5 z przebiegiem 100tys. i kiera wyglądała podobnie... już mówię czemu bo Kierowca lubi słuchać muzyki typu rock/metal i jest władcą pierścieni... :)

Wszystko sie wyjaśni w czwartek... może uda mi sie wziąć ncs-a to go podepnę przed aso i sprawdzę sobie go sam jesli będzie lipa to zostanie mi hajs z serwisu chociaż, a jeśli ncs nic nie wykaże to wtedy przegląd....!

Opublikowano

Co do przebiegów, kupiłem swojego klekota jak studiowałem jeszcze, zrobiłem 25 w rok, a w kolejne 2 lata 17 tysi, bo miałem egzaminy i inne i całe jedne i drugie wakacje siedziałem w chacie, ale jak jest dobry to po co mam go sprzedawać ...

Ale moje to niskie kombi manual a nie mocny diesel at zjadacz tras.

Wszelkie wymiany przeszłe i przyszłe już mi się zwróciły, niskim spalaniem na trasie.

Co do wytartego kieratu ... w życiu.