Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 67
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Jak czytam, że to taka wielka rzeźba i szacunek dla blacharza to się zastanawiam na jakim świecie żyjecie.

Tak się wstawia cały tył i to w ...USA

Ja pierd*le... :naughty:

Czteroślad będzie.

Czy to przypadkiem nie jest niezgodne z prawem? :police:

http://imagizer.imageshack.us/v2/320x240q90/196/nduk.jpg
Opublikowano

Domniemanie na tego, który to sprzedał, mając na uwadze że nie kupuje się na niemca, od handlarzy i z komisu.

W sądzie można powołać biegłego, rejestry zgłoszonych stłuczek na psiarni, ewentualnie zgłoszeń oc, ac.

I cisnąć.

No i patrzeć jaką umowę się podpisuje.

Niedługo zacznie się kupować samochodu z okularami z kamerą ( albo gdziekolwiek indziej ) z całej akcji kupna-sprzedaży ...

Opublikowano
a nie chce mi się wierzyć ze to wszystko co stoi na allegro/otomoto to same padła.

Try to belive. 95% to padła.

Rozwin myśl, chciałbym sie dowiedzieć co według Ciebie jest padlem, tak czysto teoretycznie bo moje auto tez stało na Allegro, chce wiedzieć czy zalicza sie do 5 czy 95%

A to już sam sobie odpowiedz na swoje pytanie. Nie znam Twojego auta. Znam za to swoje i wiele innych, które oglądałem z Allegro i innych oto-moto. Z autopsji mniej więcej taka proporcja wychodzi o jakiej napisałem.

Moje auto też stało na Allegro. :D

Opublikowano
A pod spodem widoczne "szwy", nie wspominając o korozji wewnątrz profili. Makabra.

Polacy robią bez szwów. Opanowali do perfecji nawet odciskanie na szpachli imitacji zgrzewów! Gdybym nie widział to bym nie uwierzył. Ci z drugiej strony też kombijują jak oszukać tych wyposażonych w mierniki....

Widziałem kilkanaście takich BMW zrobionych lepiej lub gorzej...znajomemu wyszedł pęcherz korozji na 335i za ktorą dał 120 tys dopiero po 5 latach ;)

Opublikowano
Jak czytam, że to taka wielka rzeźba i szacunek dla blacharza to się zastanawiam na jakim świecie żyjecie.

Tak się wstawia cały tył i to w ...USA

Ja pierd*le... :naughty:

Czteroślad będzie.

Czy to przypadkiem nie jest niezgodne z prawem? :police:

Po Twej wypowiedzi wnoszę , że jesteś ....zaskoczony. Naprawdę?

Opublikowano
A to już sam sobie odpowiedz na swoje pytanie. Nie znam Twojego auta. Znam za to swoje i wiele innych, które oglądałem z Allegro i innych oto-moto. Z autopsji mniej więcej taka proporcja wychodzi o jakiej napisałem.

Moje auto też stało na Allegro. :D

ja też oglądałem bardzo dużo z allegro itd, i dla mnie śmietnikiem jest zle naprawione auto, albo takie, które miało robione elelemty "niewymienne" jak tylny błotnik, próg itp. Dla innego śmietnikiem nie jest coś co było przystankiem, stąd taka rozbieżność. Pytałem, co dla Ciebie jest śmietnikiem. Czysta ciekawość.

Opublikowano
''dla mnie śmietnikiem jest zle naprawione auto, albo takie, które miało robione elelemty "niewymienne" jak tylny błotnik, próg itp. ''

To jak ktoś Tobie ''przeora'' na parkingu tylny błotnik podczas parkowania to auto nadaje się już tylko na złom ? Nie pisz bzdur :wink:

http://obrazki.elektroda.pl/5027143500_1344194822.jpg
Opublikowano
''dla mnie śmietnikiem jest zle naprawione auto, albo takie, które miało robione elelemty "niewymienne" jak tylny błotnik, próg itp. ''

To jak ktoś Tobie ''przeora'' na parkingu tylny błotnik podczas parkowania to auto nadaje się już tylko na złom ? Nie pisz bzdur :wink:

:duh: :mad2: odpadam

Opublikowano
Szkoda tylko, że jedynym tematem o wystawianych na forum autach, jest to jak był rozbity, a pózniej złożony lub wyklepany.

I pisze to gość, który najwięcej szczeka w każdym temacie. Zawsze piszesz o autach "na pewno szrot", chociaż żadnego nie widziałeś. Szczyt hipokryzji, że teraz wyjeżdżasz o szkodliwości takiego ględzenia, podczas gdy sam zaśmiecasz forum. A teraz zacznij się napinać i bluzgać od idiotów jak zwykle :mad2:

Opublikowano
Po pierwsze, czepiasz się bo nie masz nic konstruktywnego do powiedzenia (33 posty nie wiadomo o czym) Po drugie, wklej lub zacytuj chociaż jeden post, gdzie o jakimkolwiek aucie napisałem że to szrot. Twój post powyżej, pokazuje tylko że nie masz zielonego pojęcia o tematach tu poruszanych. Po trzecie będę pilnie obserwował twoją "fachowość" na forum. Po czwarte, uspokój się walnij meliskę i pisz merytorycznie i nie czepiaj się rzeczy nie związanych z działalności forum. Po piąte, tu nie jest miejsce na leczenie dziecinnych trądzików i ADHD. , przestań się mnie czepiać, bo to nie jest twoje prywatne forum. Robisz to już po raz drugi, trzeciego może nie będzie, bo mam ciebie dzieciaku dosyć i zgłaszam sprawę do admina. Personalne wycieczki to na facebooku a nie tutaj. I na koniec, nie potrafisz nawet poprawnie zinterpretować tego co napisałem, ale to mnie akurat nie dziwi. Poszukaj jeszcze wątków gdzie bluzgam i wyzywam od idiotów. Natomiast twoje posty, plus ten przysłany na mój priv świadczą, że to ty tak się zwracasz (poczytaj sobie swoje posty) Tak więc popraw swój kelnerski surdut i odnoś się do poruszanych tematów, a nie do mnie.
Opublikowano

:duh: :mad2: odpadam

Nie stać Cię na normalną odpowiedź ? :lol:

http://obrazki.elektroda.pl/5027143500_1344194822.jpg
Opublikowano
Chłopacy, nie tak ostro ;) Co do tylnego błotnika to zgadzam się, że jeśli zewnętrzne poszycie jest wymienione to nie kwalifikuje auta na złom. Jak ktoś ma doświadczenie mechaniczne lub lubi motoryzacje itp to wie chyba, że w każdym aucie najważniejsze są elementy nośne tj rama ( oczywiście nie w BMW ;) ,podłużnice itp. Wymiana przedniej maski, błotnika i innych pierduł to rzecz normalna (może młotek 5kg spaść na maskę). Ważne aby auto nie robiło 4 śladów i było dobrze naprawione a nie ulepione, skręcone na druty i śruby samowiercące ;) Większości z nas stać na auto używane, ważne aby ono było bezpieczne dla nas i otoczenia. A to, że było kolejny raz malowane no coż jak się kupuje bawarkę za 10-30% nowego auta to tak niestety musi być ;)