Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Czy przewody podciśniena mają znaczenie jeśli chodzi o ich szerokość bo mam zakupione o szerokośći 3mm i czy to nie za mało? w sensie jak bedzie powietrze przepływało?
Opublikowano
Większość kupuje silikonowe z średnicą montażową 3mm i grubość ścianki 3mm i jak kupisz 3 metry to powinno wystarczyć .

..........................................................................................

Generalnie to na privy nie prowadzę korespondencji.

Opublikowano

Jeśli masz sterowanie podciśnieniowe w tym roczniku w ogóle ...

Bo jak nie masz a chcesz wymienić inne podciśnieniowe poza tym od turbo jeśli jest sterowane elektronicznie, a takie powinno być w większości.

Warto jeszcze paliwowe przy okazji wymienić, ale już nie silikonowe.

Opublikowano
no ja kupiłem 4 metry kabla sylikonowego SAMCO(taki niebieski) o średnicy 3mm i tu pytanie czy taka średnica jest ok chodzi o,to czy jak by była np 3.5mm to byłby lepszy przepływ powietrza?
Opublikowano

Ja mam samco też, ale nie wiem czy 3.0 czy 3.2

Jest na forum napisane dla potwierdzenia.

Poza tym jak wciśniesz to już po problemie moim zdaniem a lepiej żeby był ciaśniejszy ...

Opublikowano
Profilaktycznie ... u mnie leżą paliwowe i ciśnieniowe rok, miałem wymienić "przy okazji" ... muszę się zmobilizować.