Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Już przez dłuższy czas szukam fajnej BMW 3 i znalazłem http://otomoto.pl/bmw-320-diesel-e90-186km-faktura-C31477082.html

Przebieg wiadomo duży ale chociaż nie jest kopany do tyłu, wiarygodny jest :).

I co sądzicie o tym modelu warto jechać obejrzeć mam do Wrocławia ok 200km w jedną stronę.

A i jak wyglądają blacharsko te bmw, lubi je zjeść, dobrą mają blache ? bo te poprzednie trójki to wiem że kiepsko wyglądają od strony blacharki.

Opublikowano
Myślę, że autko można sprawdzić. Wyposażona jest całkiem, całkiem. O blachy się nie martw, w E9x nie ma z nimi problemu, czasem tylko przy niedrożnym odpływie wody pojawia się nalot na dole drzwi, ale to bardzo rzadko. Sprawdź, czy była już turbina robiona oraz sprzęgło i dwumas.
Opublikowano
Jeden z niewielu rozsądnych aut, które są tu wklejane. Jedź obejrzeć i jak jest ok to po prostu go kup. O przebieg się nie martw, tym bardziej jeśli nie przeszkadza Ci 300 000 km widoczne na liczniku.

Sprzedam nowy filtr powietrza MANN C31143 BMW E60 E61 E63 E64 - 90 zł z wysyłką

Opublikowano

Takie auto trudno sprzedać w PL. Jest to jeden z najwyższych przebiegów jakie widziałem na allegro w e90 - mówię oczywiście o stanie licznika :norty:

Spytaj kiedy robił turbo, dwumasę - te rzeczy przy tym przebiegu pownny być co najmniej raz wymienione.

Wyposażenie bardzo przyzwoite:

Art. Wartość

Numer podwozia WBAVC31060VC55087

Kod typu VC31

Typ 320D OL (EUR)

Typoszereg E E90 ()

Seria 3

Rodzaj konstrukcji LIM

Układ kierowniczy LL

Drzwi 4

Silnik M47/T2

Pojemność skokowa 2.00

Moc 120

Napęd HECK

Skrzynia biegów MECH

Kolor SPARKLING GRAPHITE METALLIC (A22)

Tapicerka LEDER DAKOTA/TERRA (LCB8)

Data prod. 2006-07-14

Wyposażenie

Kod Nazwa (interfejs) Nazwa (ETK)

S1CAA SELEKTION COP RELEVANTER FAHRZEUGE Selekcja COP ważnych pojazdów

S200A DIESELPARTIKELFILTER Filtr cząstek stałych

S240A LEDERLENKRAD Kierownica skórzana z pod.pow.

S249A MULTIFUNKTION FUER LENKRAD Wielofunkcyjność dla kierownicy

S2BFA LM RAEDER DOPPELSPEICHE 154 Obr. BMW, st. le. podw. spr. 154

S302A ALARMANLAGE Instalacja alarmowa

S320A MODELLSCHRIFTZUG ENTFALL Brak napisu modelu

S321A EXTERIEURUMFAENGE IN WAGENFARBE Zakr. wyp. zewn. w kolorze pojazdu

S322A KOMFORTZUGANG Funkcja dostępu komfortowego

S354A GRUENKEIL-FRONTSCHEIBE Szyba przednia ziel. z klinem ziel.

S403A GLASDACH, ELEKTRISCH Dach przesuwno-uchylny, elektryczny

S423A FUSSMATTEN IN VELOURS Dywaniki podłogowe Velours

S428A WARNDREIECK Trójkąt ostrzegawczy i apteczka

S431A INNENSPIEGEL,AUTOMATISCH ABBLENDEND Lusterko wewn. ściemniane automatycznie

S441A RAUCHERPAKET Pakiet dla palących

S465A DURCHLADESYSTEM System załadunku

S488A LORDOSENSTUETZE FAHRER/BEIFAHRER Podparcie lędźwi kierowcy i pasażera

S493A ABLAGENPAKET Zespół schowków

S494A SITZHEIZUNG FUER FAHRER/BEIFAHRER Podgrzwanie fotela kierowcy/pasażera

S4ADA INTERIEURL. ALU. LAENGSSCHLIFF FEIN Listwy wewn. alum., szlif. wzdłuż. dr.

S4AEA ARMAUFLAGE VORNE VERSCHIEBBAR Podłokietnik przedni, przesuwany

S502A SCHEINWERFER-WASCHANLAGE Spryskiwacze reflektorów

S508A PARK DISTANCE CONTROL (PDC) Park Distance Control (PDC)

S520A NEBELSCHEINWERFER Lampa przeciwmgłowa

S521A REGENSENSOR Czujnik deszczu

S522A XENON-LICHT Światło ksenonowe

S524A ADAPTIVES KURVENLICHT Adaptacyjne doświetlanie zakrętów

S534A KLIMAAUTOMATIK Klimatyzacja automatyczna

S540A GESCHWINDIGKEITSREGELUNG Tempomat

S5DCA FONDKOPFSTUETZEN KLAPPBAR Zagłówki w siedzeniu tylnym składane

S609A NAVIGATIONSSYSTEM PROFESSIONAL System nawigacji Professional

S612A BMW ASSIST BMW Assist

S620A SPRACHEINGABESYSTEM Wejście głosowe

S633A HANDY VORB. BUSINESS/BLUETOOTH-SCH. Instalacja tel. kom. Business

S6AAA BMW TELESERVICES BMW Teleservices

P7R7A INNOVATIONSPAKET Pakiet innowacyjny

P7RPA ADVANTAGE PAKET Pakiet Advantage

P7RSA COMFORT PAKET Pakiet Comfort

L801A DEUTSCHLAND-AUSFUEHRUNG Wersja krajowa Niemcy

S863A SERVICE KONTAKT-FLYER EUROPA Spis dealerów, Europa

S879A DEUTSCH / BORDLITERATUR Literatura pokładowa, niemiecki

S8SPA COP STEUERUNG Sterowanie COP

Wyposażenie seryjne

S548A KILOMETERTACHO Licznik kilometrów

S851A SPRACHVERSION DEUTSCH Wersja językowa, niemiecki

Opublikowano

Dzięki wielkie wam wszystkim.

Chociaż widać że licznik nie był kręcony :).

Bo większość aut ma to robione :/.

Może w ten weekend podjadę obejrzeć.

Opublikowano
a cenowo jak się przedstawia, dobra jest cena ?

Moim zdaniem cena jest okej. I tak pewnie przy kupnie coś tam jeszcze z tego urwiesz. Trudno tak do końca wycenić, bo na allegro jest sporo szrotów, a znowu ludzie którzy mają zadbane samochody to czasem mają ceny z kosmosu. Pewnie mu ludzie dzwonią i mówią panie z takim przebiegiem i taka cena? To ja w takiej cenie mam rocznik młodszy i 180 tysięcy haha :norty:

Opublikowano

Moim zdaniem cena jest okej. I tak pewnie przy kupnie coś tam jeszcze z tego urwiesz. Trudno tak do końca wycenić, bo na allegro jest sporo szrotów, a znowu ludzie którzy mają zadbane samochody to czasem mają ceny z kosmosu. Pewnie mu ludzie dzwonią i mówią panie z takim przebiegiem i taka cena? To ja w takiej cenie mam rocznik młodszy i 180 tysięcy haha :norty:

Hahaha ludzie wolą kupić z przebiegiem 180tys. który jest kopany do tyłu niż rzeczywisty przebieg 300tys. głupota ludzi i tyle.

Opublikowano

Hahaha ludzie wolą kupić z przebiegiem 180tys. który jest kopany do tyłu niż rzeczywisty przebieg 300tys. głupota ludzi i tyle.

no ale co zrobić, skoro ludzie tak myślą. Ja wiem jak teraz jest coś ciężko sprzedać, jak się kogoś nie napuszcza na minę to i tak cie posądzi o oszustwa i krętacza. Dlatego ja swoim autem już jeżdżę więcej niż 8 lat i teraz w życiu go nie sprzedam, bo jakbym miał sprzedać to pewnie za 20 tysięcy i jeszcze by przyjechał pan mietek z kolega co by stwierdzili, że na pewno coś kręcę i by mi chcieli dać 15 tysięcy haha.

Opublikowano

no ale co zrobić, skoro ludzie tak myślą. Ja wiem jak teraz jest coś ciężko sprzedać, jak się kogoś nie napuszcza na minę to i tak cie posądzi o oszustwa i krętacza. Dlatego ja swoim autem już jeżdżę więcej niż 8 lat i teraz w życiu go nie sprzedam, bo jakbym miał sprzedać to pewnie za 20 tysięcy i jeszcze by przyjechał pan mietek z kolega co by stwierdzili, że na pewno coś kręcę i by mi chcieli dać 15 tysięcy haha.

Dokładnie tak jest jak mówisz.

Ja właśnie chcę kupić auto na minimum 5lat i dajmy że jakbym tą e90 wziął co ma 300tys. ja przez pięć lat zabiję do 400-450tys. i kto kupi z takim przebiegiem? nikt. Wtedy to tylko kopnąć do tyłu i już się znajdzie ktoś :), proste. a to wcale nie znaczy że jak auto ma 400+ nabite to trup czy coś w tym stylu bo może być w lepszej kondycji od innych.

Opublikowano
A co to jest za gałka zmiany biegów? Nie spotkałem sie z taka.

to już nie wolno sobie zmieniać?

Czytanie ze zrozumieniem sie kłania :cool2: . Czy gdzieś napisałem, ze nie wolno? Zapytałem tylko co to za gałka.

Opublikowano

Dokładnie tak jest jak mówisz.

Ja właśnie chcę kupić auto na minimum 5lat i dajmy że jakbym tą e90 wziął co ma 300tys. ja przez pięć lat zabiję do 400-450tys. i kto kupi z takim przebiegiem? nikt. Wtedy to tylko kopnąć do tyłu i już się znajdzie ktoś :), proste. a to wcale nie znaczy że jak auto ma 400+ nabite to trup czy coś w tym stylu bo może być w lepszej kondycji od innych.

Jest dokładnie jak piszesz, ja szukalem bmw dobre pól roku tak intensywnie i przebieg nie był wyznacznikiem tylko stan. Kupiłem auto z 230 kkm, padło ma e91 i oczywiście jest kilka rzeczy do zrobienia ale eksploatacyjnych i na to musisz byc gotowy, cała reszta git. Te lalki z przebiegami 150-180 tys tez oglądałem :cool2: :mad2:

Opublikowano
a jeszcze chciałem się zapytać odnośnie turbiny, w tych modelach bmw trzeba też chwile studzić turbo na włączonym silniku czy już ma osobne odprowadzanie?
  • 4 tygodnie później...