Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 349
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Ja też chcę! !!!!

Podaj na pw dane do przelewu

A tak w ogóle to można ci zaufać? Nie wystrzelisz nas? Może przez allegro to załatwić?

Jaki dzolk....sorki ale 6godzina na lotnisku zrobiła swoje :-D

Pozdro i czekam na dane

Paweł

Przecież napisałem wcześniej że ta tura została zamknięta :shock:

Nie mam wpłaty od kolegi Ghorion a kolega młody_d na pewno wpłacił, jeżeli do poniedziałku nie otrzymam wpłaty od kolegi Ghorion to jeden zestawik mogę ci wysłać a jeśli kasa wpłynie to niestety ale możesz się zapisać na drugą turę naklejek Pawle.

widzę ,ze niedługo ciężko będzie spotkać e9x bez pasków na nerkach :d

To będzie znak rozpoznawczy tego forum bo tylko tutaj wyszedłem z taką inicjatywą zakupu naklejek :D

Sprzedam, uchwyt ręcznego ze skóry, tylna klapa Pre-Lci Igiełka.

Człowiek nie potrzebuje gwiazdy, błyskawicy a nawet czterech pierścieni, człowiek potrzebuje dwóch nerek.

Moja ślicznota: http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=158&t=211412 oceń:D

Opublikowano
Śmieszne jest to że wyśmiewacie tych kto dokleja sobie naklejkę M z tyłu co dodaje około 200 km wiencej:D ale sami tak samo wsioczycie tymi naklejkami z przodu i co to komu daje?
Opublikowano
Śmieszne jest to że wyśmiewacie tych kto dokleja sobie naklejkę M z tyłu co dodaje około 200 km wiencej:D ale sami tak samo wsioczycie tymi naklejkami z przodu i co to komu daje?

Bo przód to przód ,a tył to tył :D ,a kto tobie zabroni nakleić sobie M3 :duh: Naklej i nie pitol głupot :D

Opublikowano
Jeszcze do naklejek możecie sobie kupić takie kurtki BMW ,(je już kupiłem) to będzie dopiero jazda większy znak rozpoznawczy daję linka

http://allegro.pl/meska-kurtka-bluza-bmw-wyjatkowa-galaxy-zimowa-i3770336202.html :cool2:

Tu kolega z forum znalazł taniej http://www.aliexpress.com/item/Free-shipping-2013-new-autumn-winter-mens-fashion-sports-for-bmw-Men-s-double-sided-jacket/1549625974.html

Opublikowano
Jeszcze do naklejek możecie sobie kupić takie kurtki BMW ,(je już kupiłem) to będzie dopiero jazda większy znak rozpoznawczy daję linka

http://allegro.pl/meska-kurtka-bluza-bmw-wyjatkowa-galaxy-zimowa-i3770336202.html :cool2:

Tu kolega z forum znalazł taniej http://www.aliexpress.com/item/Free-shipping-2013-new-autumn-winter-mens-fashion-sports-for-bmw-Men-s-double-sided-jacket/1549625974.html

:cool2: ,ale nie musisz się powtarzać :D

Opublikowano
no te paski robią się coraz bardziej popularne. Dzisiaj we Wrocławiu widziałem E91 z paskami na nerkach :D

I o to chodzi :cool2:

Opublikowano
Panowie dzisiaj paczyszka poszła :D Zapłaciłem dodatkowo więcej by paczka dotarła szybciej, jest szansa ze każdy otrzyma naklejki przed świętami :D Piszę późno posta bo od popołudnia walczyłem ze skrzynią automatyczną w E65 mojego kolegi i nie miałem czasu nic zapisać.

Człowiek nie potrzebuje gwiazdy, błyskawicy a nawet czterech pierścieni, człowiek potrzebuje dwóch nerek.

Moja ślicznota: http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=158&t=211412 oceń:D

Opublikowano
Panowie dzisiaj paczyszka poszła :D Zapłaciłem dodatkowo więcej by paczka dotarła szybciej, jest szansa ze każdy otrzyma naklejki przed świętami :D Piszę późno posta bo od popołudnia walczyłem ze skrzynią automatyczną w E65 mojego kolegi i nie miałem czasu nic zapisać.

dzieki!

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
no te paski robią się coraz bardziej popularne. Dzisiaj we Wrocławiu widziałem E91 z paskami na nerkach :D

jak była biała to może moja :twisted:

Opublikowano

no tu trzeba przyznać trochę racji koledze bo eMka i jej barwy są "zarezerwowane" dla ///M

ale jak ktoś ma ochotę to niech zakłada, to indywidualna sprawa każdego z nas :wink:

Opublikowano

no tu trzeba przyznać trochę racji koledze bo eMka i jej barwy są "zarezerwowane" dla ///M

ale jak ktoś ma ochotę to niech zakłada, to indywidualna sprawa każdego z nas :wink:

Nie koniecznie ;) w nowych modelach BMW z pakietem eM na nadkolach przednich mozna zobaczyć ///M ;)

Opublikowano

Szanuje zdanie kolegi ale przecież nie kazemy mu naklejac. Ja jestem ze wsi to czemu nie mogę miec wiochy na aucie :cool2:

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

jak była biała to może moja :twisted:

Rejestracja DJE?;)

tak :)

Opublikowano

Troch zal

Szanuje zdanie kolegi ale przecież nie kazemy mu naklejac. Ja jestem ze wsi to czemu nie mogę miec wiochy na aucie :cool2:

Trochę zalatuje wiochą ,ale co tam :D :cool2:

Opublikowano

Kurde a ja w progach, na kierownicy i na galce tez mam ///M :duh: ale wiocha :mad2: musze to jakos zamazac :)

Rozumiem, gdyby kros na tylnej klapie nakleil sobie M3 ale ///M to chyba zaden grzech ? :?: to samo tyczy sie naklejek

Jak dla mnie M3 to M3 a ///M to pakiet stylistyczny ///M. Moze zle to rozumiem

Wedlug Was wiocha jest tez wkladanie wydechu od M3 czy np zderzakow? Niektorzy na forum przeciez maja...

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
temat rzeka. na forum A3 było takie samo gadanie na temat zakładania do A3 elementów z S3.tutaj widzę też niektórzy mają problem z tego typu modami :) niech każdy robi sobie auto jak mu pasuje
Opublikowano
No i o to chodzi że będziemy bardziej rozpoznawalni :cool2: