Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Czesc,

Czy ktos z Was zauwazyl w swoim samochodzie, ze temperatura grzania kierownicy jest niska? Wydaje mi sie, ze teraz jakos mniej mi grzeje niz wczesniej.

Poza tym zona zauwazyla (ja nie zaobserwowalem tego), ze kilkukrotnie po uruchomieniu samochodu swiatelko grzania kierownicy zgaslo po kilku sekundach i grzanie sie wylaczalo.

dzieki

Run flats? NEIN, DANKE!

Yn0sTYR.jpg?1

Opublikowano
No u mnie się nie wyłącza i grzeje dość mocno. Sprawdź w serwisie na kompie BMW.

Trzeba pamiętać, że głowa jest do myślenia

a tyłek do siedzenia.

Nie należy tego zmieniać.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Dzieki. W tzw. miedzyczasie znalazlem SIB BMW na temat tego wylaczania sie. SIB dotyczy E9x, ale pewnie to ta sama przypadlosc. Wymieniaja jakies tam czesci, aby grzanie sie nie wylaczalo.

Zanim zglosze taka sprawe do serwisu, to zbieram "dowody" w sprawie. W innym przypadku gadka bylaby standardowa - tak ma byc.

Run flats? NEIN, DANKE!

Yn0sTYR.jpg?1

Opublikowano

Ja kiedys na kierownicy sport tez tak mialem, wylaczala sie kiedy chciala, teraz po wymianie na ///M jest ok

co do temp, ja zauwazylem ze jak jest zimniej na dworze to grzeje mocniej

http://i607.photobucket.com/albums/tt156/henake/auta-1_zps844b52e9.jpg