Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam. Jak w temacie. Potrzebuje wiedzieć z której strony znajduje sie owa płytka podgrzewacza. Jedynie zauwazylem z góry taki 'kwadracik' przkyrecony na dwie srubki . Szczerze nie probowalem demontowac bo potrzebuje samochodu. Chce zrobic to jak najszybciej.

Podgrzewacz znajduje sie z lewej strony od pasażera.

Pozdro !

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Nie wiem jak w M47,ale w m47N demontaz calego urzadzonka to pryszcz. Jedyno co potrzebujesz to kawalek rurki z castoramy zeby zastapic podgrzewacz. Plynu mi ucieklo minimalnie. Podgrzewacz znajduje się po stronie kierowcy w m47n. Jak masz wszystko na stole to juz z odkreceniem plytki nie ma problemu. Niestety ale nie pamiętam jak plytka jest przykrecona. Bez podgrzewacza mozna jeździć.
Opublikowano
M47 i m47n to te same podgrzewacze ale z reguły nie idzie już go naprawić bo płytka jest spalona ona ma chyba 1.5 kw
www.Car-los.pl
Opublikowano
Napisalem M47 i u mnie jest od strony pasazera a w M47N jak juz to kolo lampy prawej. Dalej czekam na odp.
Opublikowano

to forum jest bardzo przydatne,wiele linkow,FAQ, duzo czesci na sprzedaz itd.. ale rowniez jest wielki bałagan i panują tu słabe zasady, dlatego tacy uzytkownicy jak Ty jeszcze tu sa zasiedleni. Nie znasz odpowiedzi to nie PISZ!.

Auto potrzebuje caly czas i nie mam czasu szukać i szperać albo zostawić auto na dzień/dwa . Jesli bedzie ktos łaskaw przedstawić to w teoretyczny/obrazkowy sposob bede wdzieczny.