Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdybym ja stanął przed wyborem kupna e60 w tym kolorze to z pewnością z chęcią bym wybrał ten niebieski niż ten który mam w awatarze - wg mnie mysticblau gniecie system! :shock:

Jeśli jeszcze auto jest w m-paku i ma dobrze utrzymany lakier to już w ogóle poezja. Pierwszym argumentem "za" jest to, że aut w tym kolorze jeździ bardzo mało, co za tym idzie jesteś w pewien sposób unikatowy na tle tych wszystkich carbonschwarz, titansilber albo jak u mnie silbergrau. Wg mnie absolutnie nie miałbyś problemu z ewentualną sprzedażą. Wybór należy do Ciebie, bo jak powszechnie wiadomo o gustach się nie dyskutuje - ja brałbym w ciemno - oczywiście pod warunkiem że z samym autem wszystko ok.

Opublikowano
Ten kolor jest chyba najładniejszy do e60. Oczywiście wg mnie.
Opublikowano

A ja uważam, że kolor nie jest istotny - ważniejszy jest stan techniczny :twisted:

Osobiście największe wrażenie zrobiła na mnie biała E60 w M-pakiecie, z ładnymi, dużymi felgami i przyciemnionymi szybami oraz światłami.

Niebieski wygląda bardzo dobrze.

Opublikowano
A ja uważam, że kolor nie jest istotny - ważniejszy jest stan techniczny :twisted:

Osobiście największe wrażenie zrobiła na mnie biała E60 w M-pakiecie, z ładnymi, dużymi felgami i przyciemnionymi szybami oraz światłami.

Niebieski wygląda bardzo dobrze.

I dlatego tez wlasnie tak zrobilem :P

Z niebieskiego stala sie Biala dokladnie tak jak piszesz :cool2:

Opublikowano
a czy wszystkie e60 muszą być czarne albo srebrne ? mi się podoba :cool2: problem to miał byś z zieloną :duh:

hmmmm ja tam lubie swoj Oxford green 2:>