Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, mam e46 chrom pakiet i zastanawiam sie nad sciągnięciem tych ramek srebrnych przy oknach. Czy wystarczy, że je tylko sciągnę czy muszę założy na zmianę jakieś inne czarne? Jest to ciężka sprawa?
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Listwy są przynajmniej w części przykręcone śrubami do karoserii pod uszczelką, jak sobie wyobrażasz wygląd tego po ich zdjęciu? :duh:
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano
Witam :) ja będę wymieniał z czarnych na chrom więc jeśli tylko masz sedana i sprawa dalej aktualna to możemy się zamienić ;)
Opublikowano
Hej, mam kombi ale w sumie jak sciagnalem relingi to juz mi te chromy zaczely sie podobac, pozdr.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Kombiak bez relingów wygląda o niebo lepiej. Nic na dach nie rzucisz, ale +10 do agresji:)
Opublikowano
Listwy są przynajmniej w części przykręcone śrubami do karoserii pod uszczelką, jak sobie wyobrażasz wygląd tego po ich zdjęciu? :duh:

Niestety kolega jest w błędzie, nie ma żadnych śrub mocujących listwy przy szybie. Są one wciskane i tylko wciskane....