Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam mam problem mam bmw e36 vanos 1993r i chciałbym sie zapytać jaką mam piaste tylnią bo musze wymienic widac ze mam tarcze ale nie wiem czy tarczobebny czy sama tarcza i chciałbym was sie zapytac jakie były wkładane w rocznikach 93r prosze o odpowiedz z góry dziekuje .
Opublikowano
przepraszam ale nie miałem czasu zeby szukac odpowiedniego tematu prosze o odpowiedz poniewaz chce dzisiaj zamówic piaste ale nie wiem jaką kupic uzywaną bo nie wiem czy mama samą tarcze czy tarczobebny
Opublikowano
No a poszukać sobie sam to nie umiesz ???? Jak nie to użyj :search: :search: :search: :mad2: :mad2: :mad2: :mad2: :mad2: :mad2:
W razie pomocy pisać na PW,bo nie śledzę wszystkiego na bieżąco
Opublikowano
ale wysłałem link do piasty e36 318i a ja mam 320 ale i tak nie widac na rysunku czy bedzie tarczobebny czy sama tarcza bo chce kupić całą piaste kompletną uzywaną
Opublikowano
No to poszukaj sobie sam bo nikt tutaj jasnowidzem nie jest jaki masz dokładnie model auta :duh: :duh: :duh: :duh:
W razie pomocy pisać na PW,bo nie śledzę wszystkiego na bieżąco