Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzwoniłem do aso we wrocławiu to nie chcieli mi sprawdzić po vinie auta z tego tematu, o inne które pytałem podali co nieco z historii i przebieg wygladał na prawdziwy(moj post z dzis w dziale inny temat) - moze dlatego , ze tamta była z salonu pl wroclawskiego, a sciąganych nie chca/nie moga podać? Niestety tamto ogloszenie zniknelo:/

A z tym nie wiem gdzie mozna sprawdzic przebieg pewnie podadza tylko przy platnych ogledzinach w aso chyba, że czy ktos wie gdzie można sie coś dowiedzieć?

Opublikowano

@adamttjk

no kolega wypisał co auto ma, widać dla Ciebie ksenon to must have. Dla mnie nie. Auto jest nieźle wyposażone. Widać zainteresowanie też jest czyli potencjalny kupujący mógłby tyle zapłacić za nie.

Nawiązałem do tamtego wątku, bo ewidentnie Tobie jest wszystko za drogo. W sumie to rozumiem. Tylko że wolałbym auto z prywatnych rąk (oczywiście jeżeli stan i te wszystkie wymienione rzeczy by się potwierdziły) niż te igiełki od handlarzy które nawet nie wiedzą co to zmiana oleju a przebiegi x2 do tego z ogłoszenia.

To oczywiście moje zdanie i nie twierdzę że się należy z nim zgadzać.

Reasumując, radziłbym szukać samochodów w swojej okolicy i oglądać je na żywo, a forum traktować pomocniczo a nie odwrotnie. Nawet jeżeli auto to mina to takie oględziny zawsze wyjdą na plus. A jak czytam, to połowy aut nikt nie widział na żywo.

Się rozpisałem :mrgreen:

radzę próbować po różnych ASO czasem się trafi jakaś życzliwa osoba po drugiej stronie i może historii nie poda, ale przynajmniej ostatni wpis

Opublikowano
jzresztą nie wiem o co chodzi

widzę właśnie ,że w każdym temacie trafnie podpowiadasz ;)

http://imageshack.us/a/img809/1850/f526.jpg

e46 coupe "soft german" works i progress