Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
A ja bym o Zenta kupił za tą kwotę ;) Sam się zastanawiam czy inwestować w swoje 320D czy poszukać jakiegoś 3.0i
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Faktem jest to że za 35k miałbyś problemy ze sprzedażą

bo na to trzeba już fanatyka

Myślę że nie masz racji... Zent przyślij mi link jeśli taki istnieje gdzie można obejrzeć dokładnie Twoje auto :wink:

Opublikowano
Faktem jest to że za 35k miałbyś problemy ze sprzedażą

bo na to trzeba już fanatyka

Myślę że nie masz racji... Zent przyślij mi link jeśli taki istnieje gdzie można obejrzeć dokładnie Twoje auto :wink:

Niestety nie mam galerii, choć w historii naszego forum można coś znaleźć. Jak nie znajdę, to pstryknę jakieś fotki. Sprzedaży póki co nie planuję, bo żona nie może pogodzić się z utratą wartości :mad2: :mrgreen: Kwotę 35kzł rzuciłem nie bez kozery, bo już parę osób, w tym dwóch pracowników ASO mi taką proponowało. Prawda również jest taka, że mało jeżdżę i kolejny raz szukać w DE właściwego egzemplarza mi się nie chce, a na nowe szybkie BMW mnie nie stać. Ostatni argument na zaniechanie sprzedaży, to obowiązek wystawienia faktury.

Opublikowano
Fabryczna navi jest już na dzisiejsze standardy mocno przestarzała, więc nie ma sensu "chcieć" jej za wszelką cenę.

:cool2:

zgadzam się :)

nie chce za wszelką cenę :] i to głównie z powodów wizualnych - po prostu z navi 16:9 wnętrze wygląda nowocześniej.

a jak za 30 tyś. ciężko kupić 330i e46 to może wezmę e91 :p

http://otomoto.pl/show?id=C31550451