Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
No nie, trochę to się mija z celem, jest tam tego od pyty. Ale dam ci dobrą rade, odpuść sobie, gdyby handlarz był ok to by ci podał ten serwis. Czegoś się obawia i chyba słusznie.
  • Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Wizualnie na zdjęciach i wyposażeniowo warta uwagi, ale..widać że sprowadzaja auta z większymi silnikami i nawet "niebrzydkie". Ale jesli zadzwoniłbym do takiego gościa który kładzie na mnie lache by opowiedzieć coś o aucie to dla mnie jest koniec tematu.....Nie mówiąc o zdjęciach. Widać bardzo im sie powodzi skoro nie zależy na sprzedaży auta.....Widać ich auta wiszą dość długo w ogłoszeniach....Odpuść Sobie chyba ze jest ktoś w okolicy kto się zna i z ciekawości luknie auto i pochwali się co w Sobie ten śmietnik ma:)
  • Moderatorzy
Opublikowano
Nie ma się co kłócić. Randall masz rację, na 99% jest tak jak napisałeś, własciwie to na 100%

pewnie, że nie ma co się kłócić tylko takie docinki są na poziomie typowego buraka z bmw, który wie wszystko najlepiej...

Wlasnie z Twoich postow wynika ze Ty wiesz wszystko najlepiej. Ja napisalem jakie sa realia.

Opublikowano

powracając do autka gdyby miała dzwonka z przodu musiałby być wymieniona cała kierownica, by nowy airbag tak głęboko siedział... po wystrzale naciągają się sprężyny i zawsze air odstaje oraz są problemy z klaksonem, a tu jest tak jak powinno być czyli okey ;)

PPGG kolejny tekst o sprężynach przy airbagu, który tylko mydli oczy (a Ty widziałeś to u mechanika - bo sam przecież nie przerobiłeś) - podjedź do mnie e46, e9x czy e8x z wystrzeloną poduszką a tak Ci włożę nową że nigdy nie zauważysz różnicy. ( a już na pewno nie na zdjęciach)

Fakt sprężyny się naciągają ale da się idealnie włożyć nową poduszkę tylko trzeba się postarać

Opublikowano

kojarzysz ten temat? jaki model? vin?

wiem, że niby źle piszą o Radomiu, ale również o Płocku, Gubinie, Gnieźnie i kilku innych miastach więc to chyba trochę generalizowanie

bardziej wydaje mi się, że większość handlarzy po prostu kombinuje więc trzeba być bardziej czujnym...

na razie poczekam, może w poniedziałek odpisze serwis - jak nie to dam sobie spokój z tym egzemplarzem.

Opublikowano
Dstałeś odpowiedz? Celowałeś w ciemno, ale napisz czy odpowiedzieli, może to zachęci przyszłych amatorów samochodów ze Szwajcarii do korzystania z tej formy sprawdzenia. Do tej pory, nigdy nie było z tym problemu.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
dlaczego podrożała????

Może dlatego że ją wreszcie zatankował :mrgreen: :cry2:

Opublikowano

może właściciel wyczuł wzmożone zainteresowanie i chce więcej przyciąć :]

z serwisu jak narazie nic nie odpisali, ale być może to nie był ten właściwy - nie chce mi się użerać z gościem, który twierdzi, że serwis jest jeden...

• Zasłużeni forumowicze
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
plus opłaty i "niska" akcyza :mrgreen:

Tam zapłaci 21tys zł więc ma górkę na chore opłaty... :wink:

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Będzie Ci bardzo trudno kupić zdrowe i pewne 330i/xi w pakiecie M i dużą navi do kwoty 30tys zł, zaryzykuję nawet stwierdzeniem że to niewykonalne.
Opublikowano

wiem, wogóle ciężko jest takie znaleźć :)

mogę zrezygnować z navi albo może być mała i sobie dołoże duży ekran

mogę zrezygnować z pakietu byle podsufitka była czarna a resztę sobie dołożę potem

najtrudniej zrezygnować z manuala ale jakby się trafił automat z m-pak i navi to też bym wziął - ale nie chce automata bez navi i jeszcze bez m-pak

a co myślicie o zakupie auta po swapie? warto się w takie coś pchać?

Opublikowano
Podobnie myślałem pięć lat temu jak kupowałem obecne e46. Musiała mieć wszystko, przynajmniej bardzo dużo, mały przebieg, gwarancję, itp. Dziś uważam, że nie musiała mieć dużej navi, szyberdachu, tapicerki skórzanej, manualnej skrzyni, itp. Wszystko możesz później dołożyć, najważniejszy jest stan techniczny!