Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ad rozstawu liberty walk pakuje koła coś ok 19x13

tutaj macie fajnie opisany projekt chłopaków z ekipy Bag Riders. Przerobiona 335.

http://www.stanceworks.com/2013/11/an-iron-fist-in-a-red-velvet-glove-the-bag-riders-lb-performance-bmw-e92-335xi/

Komentarze mnie nie dziwią akurat bo w PL bardzo mało takich projektów wyjeżdża.

Tak czy siak body sobie chwile teraz poczeka. Założę drugie felgi póki co, pomaluje listwy i powoli pozbieram kolejne fruty do furki.

pzdr!

• Odpowiedzi 133
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Komentarze mnie nie dziwią akurat bo w PL bardzo mało takich projektów wyjeżdża.

pzdr!

chyba dotknoles sedno sprawy.

A/ W polsce samochod jest wartoscia a nie przyjemnoscia, musi byc "oplacalny". Wielu ludzi patrzy na mody pod wzgledem dalszej odsprzedazy samochodu a czy bardziej ekstremalny mod tym bardziej samochod trudniejszy w sprzedazy oprocz fanatykow.

B/ Jak wyskocze czasem na jakis zlot w polsce i widze auta to oprocz dwoch lub trzech perelek, zazwyczaj mody sa albo fabryczne albo dziadowskie, malo osob umie wywazyc dobry srodek, dlatego czesto slyszymy slowo rzezba bo ludzie nie umia sobie wyobrazic efektu koncowego a jak zaczynasz mowic o cieciu blachy lub innego podejscia do tematu do spotykasz sie czesto z brakiem wyobrazni ktory latwo jest ukryc pod slowem rzezba (mowie ogolnie w nikogo tutaj nie celuje).

C/ Taki klimat rownierz hamuje sadze ludzi przed odwazniejszymi zmianami szczegolnie na zewnatrz. Bardzo dobry przyklad to samochod dampa, w srodku to taki super monster, genialny, wylozony brazowa alkantara, polakierowane siedzenia performance na piano black, po prostu odlot na maxa a na zewnatrz to na razie tylko E91 z fajnym tlumikiem i ladnymi kolami... w planach transformacja w M3 E91 ale srodek rosnie co miesiac a zewnatrz na razie ledwo musniete.

Moja La Bunia

DO E9x :

oslona konsoli centralnej Performance OEM Carbon przed liftem - 725 zl

Wszystkie przedmioty aktualnie w galeri. Wysylka od 26/01/17. 15 dni na zwrot bez podowania przyczyn w nienaruszonym stanie

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Te parametry 360KM to program + cooler Forge ?

Z góry dzięki za info kolego ! Sam mam obecnie 370KM dzięki programowi i wydechowi MG i planuje jakiś cooler ;)

http://images.spritmonitor.de/773563.png
  • Członkowie klubu
Opublikowano
super fajny projekt :cool2: , nie przejmuj się haterami, nie wszystko musi sie opłacać $$$ i wszystkim podobać :D
sprzedam Cobb access port v3 pod silnik N55
Opublikowano
ja tam gorąco Ci kibicuje kolego...będzie spektakularnie i grzechem było by tego nie docenić :cool2:
Back to the roots...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Paweł dokładnie tak. zrobiłem IC forge + program + wydech akrapa.

Mój znajomy ma program bez IC i w lato strasznie puchnie fura w ciepłe dni więc teraz po zimie to będzie idealny mod dla Ciebie.