Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy ktoś się orientuje gdzie szukać informacji serwisowych np. w jaki sposób wymienia się olej, filtry czy klocki?

Słyszałem o programie Autodata - ma ktoś doświadczenia z tą aplikacją?

A może jakiś .pdf?

Czy to prawda, że wymiana hamulców tylko w ASO z uwagi na potrzebny specjalistyczny sprzęt?

• Moderatorzy
Opublikowano

Manual do wymiany oleju czy filtrów :) Przecież to proste jak każdym aucie...

Z tymi hamulcami to ktoś Cię wkręcił ;)

Opublikowano
Proste, pewnie że proste. Ale u mnie np. nie ma bagnetu do sprawdzania poziomu oleju - komputer wskazuje. Nie wiem nawet, gdzie szukać filtra oleju, że o p/pyłkowym nie wspomnę.
Opublikowano
On tylko tak zartowal. :) Nie bierz kolegi powaznie. :)

Kiedyś było tak:

[...] wszyscy kupujemy BMW dla radochy z jazdy, nie zawsze kierując się do końca rozumem. [...]
  • Moderatorzy
Opublikowano
No doprawy przezabawny kolega jest.

No jest w każdym 2.0d jest bagnet . A jak ty nie umiesz odszukać bagnetu ?! To może daruj sobie wymianę oleju a tym bardziej klocki :)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Poszukaj na YouTube jest film instruktażowy z wymiany klocków

...a pozniej zabierz sie za wymiane czegos tak podstawowego dla bezpieczenstwa samochodu i wszystkich pasazerow, jak hamulce... :cool2:

:mad2: :duh: :nienie:

Kiedyś było tak:

[...] wszyscy kupujemy BMW dla radochy z jazdy, nie zawsze kierując się do końca rozumem. [...]
Opublikowano

Z pytan wnioskuje ze z dzialu mechaniki jestes na podobnym do mojego poziomie czyli takj zwane szkolne "trzy minus" :mrgreen:

Po jakiego diabla chcesz sie za to zabierac wtedy samemu gdy juz nawet ustaliles ze to element z dzialu Safety No1...

Mysle ze nie ze wzgeldu na oszczednosci bo jednak F25 jakos zakupies...