Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam czy jest mi ktoś w stanie podpowiedzieć czy idzie to naprawić po wystrzale czy wymianka , pozdrawiam, może było to już poruszane ale chyba nie w tym dziale bo szukałem ale nic
Opublikowano
witam czy jest mi ktoś w stanie podpowiedzieć czy idzie to naprawić po wystrzale czy wymianka , pozdrawiam, może było to już poruszane ale chyba nie w tym dziale bo szukałem ale nic

Najlepiej wymienić - ale teoretycznie po podważeniu zatrzasków plastikowych można złożyć "walce" i używać prądu do woli. Oczywiście wystrzelony ładunek powoduje błąd poduszek, ale to zapewne wiesz.

Pzdr

Opublikowano
właśnie z tym mam problem bo wymieniłem wszystko po wystrzale poduszek napinacze itp tylko ten błąd mi został . takie małe pytanie czy wymieniać trzeba cały kabel czy tylko ten element przykręcany do aku i się składa walce
Opublikowano
właśnie z tym mam problem bo wymieniłem wszystko po wystrzale poduszek napinacze itp tylko ten błąd mi został . takie małe pytanie czy wymieniać trzeba cały kabel czy tylko ten element przykręcany do aku i się składa walce

Teoretycznie powinieneś wymienić cały kabel, ale w praktyce wystarczy tylko tą część z klemą i ładunkiem pirotechnicznym. Od e83 ceny są chore, ale podpasuje też od e46 po lifcie.

pzdr

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
Zamówiłem z e 46 compact po lifcie 200 zł mniej niż do x3 i są podobne bo z e46 po lifcie tylko nie compact ma inny kształt jak dojdzie to dam znać jak złoże czy hula ,
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano
Doo tego aby to stwierdzić wystarczy sprawdzić na realoem,com :wink: :wink: i nie masz kombinacji,bo tylko od X3 pasuje do X3
W razie pomocy pisać na PW,bo nie śledzę wszystkiego na bieżąco
Opublikowano
niestety nie działa z E46 lift ma inny opór podobno

Załóż - od e46 coupe po lifcie prawie pasuje, trochę tylko plastik osłonki trzeba przypasowac.

Ogladałem taka X3 i zadnych błędów poduszek nie wykazywała.

Pzdr