Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnimi czasy, gdy aura zaczęła nabierać iście jesiennego wyrazu z zaniepokojeniem zaobserwowałem w swoim F25

pare wodną we wnętrzu obu lamp. Fakt faktem nie jest to samo co miałem w e87 (tam wymieniłem lampy Hella) ale po jeździe w deszczu mam przy dolnej krawędzi ok centymerowe paski pary wodnej.

Czy forumowicze zaobserwowali podobne efekty w swoich F25 czy to tylko fatum nade mną wiszące?

Opublikowano

Też miałem to samo, jednak pojeździłem i się wygrzało samo bez reklamowania.

ASO może Ci je osuszyć za pierwszym razem jak koledzy się kiedyś wypowiadali...

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Lub co najwyżej założyć nowe uszczelki i poprawić kanały wentylacyjne (tak jak miałem). Wymiana reflektorów tylko i wyłącznie przy udokumentowanym przypadku gromadzenia sie wody. Tzn. musisz przyjechać i pokazać dane zjawisko doradcy sewisowemu. Tak przy okazji mało to prawodobne, bo po włączeniu xenonow wszystko ładnie sie osusza...

Będziesz Miał Wydatki

http://www.motostat.pl/user_images/40716/icon1.png

BavarianVIN: WODZIKZ68FST

Opublikowano
Chyba każdy ma ten sam problem , rownież mnie to spotkało po małej przepychance wymienili mi na nowe reflektory ale juz widzę ze problem powtarza sie ponownie na nowych lampach.