Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

na wstępie proszę adminów o nie wyrzucanie mojego tematu, bo zależy mi na czasie a czekam na vin od sprzedającego. Ale może ktoś coś wie na temat tego auta bo wybieram się w przyszłym tygodniu.

http://allegro.pl/bmw-535i-shadowline-distronic-masaze-full-opcja-3743420733.html

Regulamin jest jeden dla wszystkich: viewtopic.php?f=44&t=72889

Będzie vin daj znać.

Pozdrawiam,

Karol

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Fura wygląda z zewnątrz kozacko, ale tym bardziej trzeba mieć oczy i uszy otwarte, żeby napalenie nie zasłoniło zdrowego rozsądku. :)
Opublikowano
Fura wygląda z zewnątrz kozacko, ale tym bardziej trzeba mieć oczy i uszy otwarte, żeby napalenie nie zasłoniło zdrowego rozsądku. :)

dokładnie tym bardziej, że każde foto to Photoshop...

Opublikowano
No wlasnie. Przejade pół polski i się okaże lipa. Najgorzej ze tam nie ma żadnego serwisu BMW. Sprzedający zachwala jak zawsze. Nie mam aż tyle czasu na szukanie a ten samochód wyjątkowo mi sie podoba. Zdrowy rozsądek jednak podpowiada, zeby odpuścić bo Gubin to jak Gniezno :) a kiedyś po kolejniej wyprawie obiecałem sobie ze juz nigdy mnie ten rejon okazja nie skusi. :) w dodatku czekam juz kilka godzin na wysłanie vinu.

Pozdrawiam,

Karol

Opublikowano

Super Cena :cool2:

Ciekawe z czego wynika, bo w takim wyposażeniu i m-paku za te pieniądze nie dostaniesz 2.0d

Pzdr

Sprzedam Graty po Aucie :

- Wybierak ( Joystik ) Zmiany biegów zwykły do F10-tki - cena 200zł ! ( stan idealny )

- Licznik Europejski F10 ( stan BDB ) - cena 200zł

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.