Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnio oglądając filmiki (głównie od naszego wschodniego sąsiada :P ) doszedłem do wniosku że może faktycznie warto by było zainwestować w kamerkę do swojej bawarki.

W internecie jest mnóstwo testów / opinii, ale i kamer jest cała masa, można kupić coś od 60 zł do nawet 1800 zł :P Nawet czytając testy trudno się zdecydować na jakiś konkretny model :shock:

Może ktoś z was używa i jest w stanie coś polecić - w nie za wysokiej półce cenowej - liczmy do 300 zł :wink:

Opublikowano
Jak masz jakiś luzny telefon z androidem to ściągnij auto guard i używaj jak rejstratora.Duzo możliwości a po paru dniavh będziesz wiedział co jest istotne w takim sprzęcie.Na LG tego używałem i nie kupiłem nic-odeszło mi.Nie będę sam się pphrążał.K
Zakup BMW zarejstrowanego w RP to brak wyobrazni,lenistwo lub bezgraniczna naiwność.
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
A czy sa takie rejestratory ktore montuje sie w samochodzie na stale? Chodzi mi o to, ze kamerka np. jest w grillu a wejscie na karte sd w kabinie czy cos takiego :) Po prostu chodzi o to zeby nie miec niczego przyklejonego do szyby :)
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Kamerka w grilu raczej nie da egzaminu, chyba, że zamontujesz na niej wycieraczkę, inaczej zaraz się usyfi i obraz będzie nieczytelny.

Ja szukam czegoś w stylu modułu kamery za lusterko + całe bebechy do schowka, ale jeszcze nie znalazłem nic podobnego w rozsądnej cenie, do tej pory na telefonie odpalałem aplikację, ale obraz coś dziwny jest.

Jedna z akcji jaką udało mi się złapać wyglądała tak : :mrgreen:

http://www.youtube.com/watch?v=mhHrdZPB0yU

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Zastanawiam się nad Mio 338. Myślę nad zostawianiem jej w samochodzie. Jakieś inne propozycje?

PS. Teraz korzystam z telefonu i Auto Guardian, jednak nie chce mi się za każdym razem bawić w wkładanie tel w uchwyt, uruchamianie aplikacji etc...

Wysłane z mojego GT-N5100 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
Panowie może warto tutaj zajrzeć i dowiedzieć Się paru ciekawych rzeczy :norty: http://www.autowrzuta.pl/
Ten post wyraża moją opinię w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym,ani każdym innym następującym po tym terminie.Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez podania przyczyny.
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

ja zakupiłem prestigio 530

malutka, chowa się za lusterkiem (od strony kierowcy nic nie zasłania ale i jest łatwy dostęp) na dodatek zasilacz od niej na styk mieści się włożony w gniazdo zapalniczki w podłokietniku, więc nic nie szpeci :D