Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie handluje bo nie mam do tego nerwów.

Ale mam jeszcze stare kontakty i czasem załatwiam cos znajomym i oczywiście sobie, tylko że ja nie kupuje aut w PL i zazwyczaj ich nie widze na żywo, bo nie mam czasu na wycieczki.

Dziś np kupiłem swojej narzeczonej e91 z 2010 roku w eleganckiej wersji mając dosłownie 4 kiepskie zdjęcia i VIN - zobaczymy co przyjdzie w przyszłym tygodniu :mrgreen:

Opublikowano
Nie handluje bo nie mam do tego nerwów.

Ale mam jeszcze stare kontakty i czasem załatwiam cos znajomym i oczywiście sobie, tylko że ja nie kupuje aut w PL i zazwyczaj ich nie widze na żywo, bo nie mam czasu na wycieczki.

Dziś np kupiłem swojej narzeczonej e91 z 2010 roku w eleganckiej wersji mając dosłownie 4 kiepskie zdjęcia i VIN - zobaczymy co przyjdzie w przyszłym tygodniu :mrgreen:

A nie słyszałeś nic o jakiejś e90 w 2 litrowym dieselu? :D

Jesteś odważny albo bogaty skoro tak kupujesz takie samochody :shock:

Opublikowano

Bogaty raczej nie, po prostu dostaje "dobrą cenę" więc w razie czego nie ma wtopy.

Poszukaj e90 na naszej forumowej giełdzie, często tam można spotkac coś wartego uwagi.

Opublikowano
Bogaty raczej nie, po prostu dostaje "dobrą cenę" więc w razie czego nie ma wtopy.

Poszukaj e90 na naszej forumowej giełdzie, często tam można spotkac coś wartego uwagi.

Zaglądam tam od jakiegoś czasu,ale e90 brak.Napisałem nawet w tym dziale ofertę kupna ,ale brak odpowiedzi.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

No i nie zniechęcił cie ten wytarty guzik do odpalania? Przecież to nirmożliwe żeby ktoś go tak wytarł! No chyba że jezdziła nim jakaś tipsiara

Poza tym co to za dywaniki?

Co za webasto??? Te auto nigdy tego nie miało

O auto nikt nie dbał. Nie zainteresowałbym się tym autem.

Jeśli masz 40 to w katowicach jest fajne auto, dopieszczone. Takie srebrne. Nie mam teraz linku bo siedze na telefonie

Edit

http://otomoto.pl/bmw-320-zamiana-C31291541.html

Opublikowano
No i nie zniechęcił cie ten wytarty guzik do odpalania? Przecież to nirmożliwe żeby ktoś go tak wytarł! No chyba że jezdziła nim jakaś tipsiara

Poza tym co to za dywaniki?

Co za webasto??? Te auto nigdy tego nie miało

O auto nikt nie dbał. Nie zainteresowałbym się tym autem.

Jeśli masz 40 to w katowicach jest fajne auto, dopieszczone. Takie srebrne. Nie mam teraz linku bo siedze na telefonie

Edit

http://otomoto.pl/bmw-320-zamiana-C31291541.html

Dzięki,ale ja chce serie.Żaden festyniarski carbon mnie nie interesuje.Nie chce także zderzaka od M3,ani obniżonego zawieszenia.M pakiet oczywiście chętnie bym przygarnął,ale nie coś takiego.Wiem można wrócić do serii,ale to wtedy mija się z celem...