Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Skoajrzyło mi siez nagrobkami rosyjskich bonzów mafii... :) Rozumiem miłość do marki, ale to juz wiocha, zgodnie z nazwą portalu :)
  • Moderatorzy
Opublikowano (edytowane)
A mnie zastanawia jak to utrzymują w czystości w zimę, albo chociażby w lato jak ptak nabrudzi :mrgreen: Edytowane przez CICHY525
ec2Wze6.jpg
  • 1 miesiąc temu...
  • 5 miesięcy temu...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
A mnie zastanawia jak to utrzymują w czystości w zimę, albo chociażby w lato jak ptak nabrudzi :mrgreen:

Jada na myjke :mrgreen:

Spot Monachium Facebuk: BMW München PL

Screenshot_20190504_162413.md.jpg

- Kto ty jesteś?

- Cyprian mały.

- Jaki znak twój?

- BMW!!!

Opublikowano
Maskara. Wszystko jest dla ludzi, ale kurczę w granicach normy, a nie takie coś :P Jak dla mnie ewidentna wiocha.
  • 1 miesiąc temu...
  • 3 tygodnie później...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Nie wiem co to za model...

To jest model nagrobkowy, Full wypas na marmurze Grave Edision ... ;)

Spot Monachium Facebuk: BMW München PL

Screenshot_20190504_162413.md.jpg

- Kto ty jesteś?

- Cyprian mały.

- Jaki znak twój?

- BMW!!!

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
Nie no to przesada już jest na prawdę. Zastanawiam się, czy to zmarli przed śmiercią sobie tego życzą, czy Ci co jeszcze zostali na tym świecie coś takiego wymyślają. Porażka.
  • 2 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • 1 rok później...
Opublikowano
Przesada i to mocna. Jak tak dalej pójdzie to za niedługo będą nagrobki nie tylko o BMW, Audi czy innym VW, ale też o gra na maszynach, sporcie, pieniądzach itd. Moim zdaniem akurat tą delikatną sferę, taką jak jest pochówek należy zdecydowanie oddzielić od świata naszych zainteresowań. Owszem, kochamy BMW, ale to nie znaczy, że znaczek musi razić na nagrobku. Przecież to oglądają inni ludzie. Sorry za taka mocną opinię. Pozdrawiam.
  • 5 miesięcy temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

to już taka przesada trochę. w sunie jak dla mnie nawet zabawne, że ludzie wydają tyle kasy, żeby mieć "luksusowy" pomnik. :)

w końcu na cmentarzy też trzeba się pokazać haha

• 2 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
Nie podoba mi się to, tak samo jak nie chcę mieć na nagrobku swieczek z adidasa, logo tracera czy cholernego nadgryzionego jabłka. Tak samo nie chcę, żeby ktoś mi wrzucił do mogiły długopis i kartke papieru, tylko dlatego, ze jestem księgową.
  • 1 rok później...