Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dzieki za linka :)

A sprzedawca taki przekonujący był i zapewniał że wszystko jest TIP TOP :)

żadnych wycieków, delikatnie polakierowany jeden element i takie tam.

W między czasie zleciłem firmie oględziny tego samochodu i właśnie dostałem raport...totalny szrot,

na dzień dobry trzeba włozyć w niego ok 6 tyś zł i to tylko to co widać na pierwszy rzut oka.

Polecam takie sprawdzenie samochodu, osobiście straciłbym tylko kase na paliwo ( mam ok 500km)

i swój prywatny czas.

Firma nazywea sie auto-check.eu jak by ktoś kiedyś chciał sprawdzić auto a miełby za dużo km do przejechania:)

Szukam więc dalej swojej siódemeczki :)

Pozdrawiam

Opublikowano
"Samochód jest w bardzo dobrym stanie technicznym i wizualnym, nie wymaga najmniejszego nawet wkładu finansowego." :shock:
Opublikowano
dzieki za linka :)

A sprzedawca taki przekonujący był i zapewniał że wszystko jest TIP TOP :)

żadnych wycieków, delikatnie polakierowany jeden element i takie tam.

W między czasie zleciłem firmie oględziny tego samochodu i właśnie dostałem raport...totalny szrot,

na dzień dobry trzeba włozyć w niego ok 6 tyś zł i to tylko to co widać na pierwszy rzut oka.

Polecam takie sprawdzenie samochodu, osobiście straciłbym tylko kase na paliwo ( mam ok 500km)

i swój prywatny czas.

Jeśli możesz wklej ten raport. Będzie dla potomnych, chcących zakupić tę perełkę :norty:

Niema starych BMW, są tylko zaniedbane :(

Archiwum moich poprzednich BMW http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=26&t=107364

Obecne e60 http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=155&t=298589

Opublikowano (edytowane)

Oto raport, polecam firmę, dzieki nim nie wydałem na paliwo kupy siana i sie nie wqrwiłem na miejscu:)

raport wysyłam na priv

Edytowane przez puszka5
Opublikowano (edytowane)
kosztowało mnie to 187 zł, nie jest to moze dla kogoś najtaniej, ale jak bym miał jechać 500km w jedną stronę, zalac koledze benzyny zeby mnie tam zawiózł to na pewno bym wtopił więcej...o ile bym nie kupił tej skarbonki bez dna :) Edytowane przez puszka5
Opublikowano

Chociaz z drugiej strony 187 zł za to że nioe wpakowałem się w wydatki bez końca to chyba nie dużo :)

zważywszy na to że dopiero planuje kupić BMW, nigdy nie miałem doczynienia z tą marka i nie wiedziałbym na co zerknąć pod maską :)

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Fajna sprawa.

Trochę jednak słabo udostępniać na ogólnodostępnym forum, takich danych jak imię, nazwisko, PESEL i dokładny adres zamieszkania :?

Opublikowano
Fajna sprawa.

Trochę jednak słabo udostępniać na ogólnodostępnym forum, takich danych jak imię, nazwisko, PESEL i dokładny adres zamieszkania :?

Racja racja, nie pomyślałem, RAPORT OD TEJ PORY WYSYŁAM NA PRIVA

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Fajna sprawa.

Racja racja, nie pomyślałem, RAPORT OD TEJ PORY WYSYŁAM NA PRIVA

:cool2:

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

a co to za problem wykreślić wrażliwe dane i wrzucić na forum?

jak nikt nie umie ja mogę to ogarnąć :)

1.VIII.1944 - 3.X.1944 Pamiętamy 63 Dni Chwały

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
a co to za problem wykreślić wrażliwe dane i wrzucić na forum?

jak nikt nie umie ja mogę to ogarnąć :)

Raczej nie masz dostępu do edycji zdjęć umieszczonych na obcej stronie.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
to niech ktoś mi podeśle linka wyedytuje i wrzucę do tematu dla potomnych.

Opublikowano
Kurde!!! Dobry raport. Dużo informacji praktycznie na każdy interesujący kupującego temat. Dobra alternatywa dla kogoś kto ma daleko żeby oglądać samochód.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Raport jak raport. Widać że nie maja pojęcia o BMW. Stukają nie popychacze tylko vanosy które są do zrobienia w każdym M62 o przebiegu powyżej 200tys km. Przy takim przelocie konieczna jest także wymiana rozrządu. Póki trzymają się ślizgi łańcucha to rozrząd + vanosy (regenerowane) = 7-8 tys zł

Jak się posypią to w 10 tys sie nie zmieścisz.

Swoją drogą to nie wiem jak oni wycenili wymianę popychaczy i uszczelniaczy zaworowych na 2000zł skoro same części to lekko ponad 3000zł a gdzie robocizna.

Przy zakupie poliftowej e38 740i za taką kwotę to 10,000zł jest do włożenia na dzień dobry.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

jedynie jak podłubią to sprawdzą podstawowe rzeczy typu opony, hamulce, lakier i takie tam czy w ogóle warto jechać i nie za straszny ulep.

jak ćwiara wstawione na zgrzewach też nie dojdą

przecież siłą rzeczy nie mogą znać się dogłębnie na każdej marce

Opublikowano

Ale przynajmniej dali mi podstawowe informacje o samochodzie, który jak to sprzedawca opisywał "nie wymaga nawet najmniejszego wkładu finansowego", oraz " jeden element czy dwa były delikatnie pomalowane"

Przejechałbym się tylko na darmo spory kawałek.

Opublikowano
Według mnie za 187zł jest to bardzo dobre rozwiązanie dla kogoś kto ma daleko lub nie ma pojęcia o autach. Uwierzcie mi że tacy ludzie istnieją :norty: ostatnio sam musiałem prawie na siłę odciągać znajomych od pewnego auta, które miało być perełką prosto od Niemca, a okazało się skrajnie wyeksploatowanym egzemplarzemz z wieloma problemami. Gdyby nie ja byłby kupiony :cool2: Tydzień później kupili (bez mojej wiedzy) auto z przekładaną tapicerką, malowane w wielu miejscach (miało być 100% bezwypadkowe) i z brakującymi śrubkami mocującymi liczniki :norty: :cool2: Taki raport by im sie przydał :cool2: